Neymar fa saltar les alarmes a la 'Canarinha'

El capità del Brasil es podria perdre el partit de quarts davant Colòmbia per lesió

 

  / EFE / FERNANDO BIZERRA JR.

1
Es llegeix en minuts
Edu Sotos
Edu Sotos

Periodista

ver +

Al Brasil sonen les alarmes. Ahir a la nit a l'arribar a l'hotel de concentració São Paulo, el capità de la ‘Seleçao’, Neymar Júnior, va sorprendre a tots al baixar de l'autobús amb un aparatós embenat al turmell dret i una més que evident coixesa. Segons els fisioterapeutes de l'equip pentacampió, Alex Evangelista i Charles Costa, la lesió de Neymar es limita a un esquinç de grau 1. No obstant, l'ús d'un aparell d'estímuls elèctrics es va fer necessari davant l'intens dolor sofert pel jugador després del partit davant Dinamarca de dimecres. 

Notícies relacionades

En aquell partit, en què la màgia de Neymar va assegurar una golejada (4-0) i la classificació per als quarts de final, el ‘camisa 10’ va fer un esforç innecessari. Amb un 3-0 al marcador el brasiler es va torçar el turmell en la disputa per una pilota aèria. La seva ambició, unida a la responsabilitat de ser el capità, van fer que Neymar es negués a abandonar el camp. Greu error. Amb 360 minuts acumulats, l'únic jugador verd-i-groc que va jugar íntegres els tres partits de la fase de grups, el cos de Neymar no està per a gaires exigències. Els 42 dies de vacances i la falta de rodatge van afectar el turmell del brasiler. 

UN PRECEDENT PERILLÓS

Malgrat que la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) insisteix que Neymar no perilla per al partit de quarts contra Colòmbia, que es jugarà demà a l'Arena Corinthians de São Paulo, el cert és que el capità és dubte fins i tot per a l'entrenament d'aquesta tarda. En cas que Neymar caigui de la famosa pissarra de Rogério Micale la catàstrofe podria ser majúscula. Sense el ‘president’, malnom de Ney a Rio 2016, subjectant el timó de la ‘Canarinha’ tot fa pensar que els colombians podrien enfonsar el somni de la medalla d'or. Les nuvolades d'una eliminació davant 'Los Cafeteros', una selecció que ja se'ls va creuar a la Copa Amèrica del 2015, planegen sobre l'horitzó. Sense Neymar sobre la gespa les possibilitats d'un naufragi com el de la final de Londres 2012 es multipliquen exponencialment.