Carla Suárez s'acomiada del seu somni olímpic

La canària cau davant la nord-americana Madison Keys

ecarrasco35027885 bra102  rio de janeiro  brasil   09 08 2016    la tenista es160809175204

ecarrasco35027885 bra102 rio de janeiro brasil 09 08 2016 la tenista es160809175204 / Fernando Bizerra Jr

2
Es llegeix en minuts

La nord-americana Madison Keys, setena favorita, ha acabat amb amb el somni olímpic de l'espanyola Carla Suárez, a la qual ha derrotat per 6-3, 3-6 i 6-3 per situar-se als quarts de final de Rio 2016. La tennista canària, que va aguantar el tipus fins al final, va ser incapaç de prolongar la millora que va mostrar en el segon set, que va guanyar per igualar el partit.

SEMPRE LA GUANYA

Keys, que ja havia guanyat Carla en els dos partits anteriors que havien disputat, aquest any en les semifinals del torneig de Birmingham -que va acabar guanyant- i fa tres temporades a Tòquio, va recuperar el pols del partit en la màniga definitiva.

Carla Suárez, no obstant, ha completat a Rio 2016 el seu millor paper individual com a olímpica en els seus tercers Jocs. La nord-americana, que va tancar el partit en 95 minuts, s'enfrontarà a quarts de final amb la guanyadora del partit entre la italiana Sara Errani i la russa Daria Kasatkina.

LLUITANT FINS AL FINAL

Després de la derrota, Carla Suárez s'ha mostrat confiada que l'equip espanyol de tennis surti dels Jocs amb alguna medalla, perquè veu els seus integrants carregats de motivació i ficats de ple en el torneig. "Crec que el tennis espanyol pot obtenir medalles a Rio. Tant de bo sigui així", ha dit.

Carla Suárez

TENNISTA ESPANYOLA

"Estem molt units. Veig els nois amb confiança i tant de bo segueixi la ratxa guanyadora. El tennis espanyol pot guanyar medalles"

"Estem molt units. Tenim ganes de fer-ho bé cadascun per diferents motius. Veig els nois amb confiança i tant de bo segueixi la ratxa guanyadora per arribar a les rondes finals", va confiar Carla, que va lluitar pel triomf fins al final amb Keys, a qui va obligar a arribar al tercer set.

"He lluitat fins al final. El partit ha sigut molt dur. Ella ha jugat molt bé i amb encert. He intentat estar sòlida i aguantar el màxim a la pista. Al final el tercer set s'ha escapat per detalls", va dir l'espanyola.

DOBLES AMB MUGURUZA

Notícies relacionades

"M'ha faltat treure una mica millor. Guanyar punts amb el meu servei perquè ella ha estat còmoda. No era fàcil. Ha estat molt encertada", ha apuntat Carla. "Evidentment, vols avançar rondes i guanyar el màxim possible. Però he perdut amb una jugadora amb confiança que està a sobre meu al rànquing i són coses de les quals cal aprendre".

L'espanyola afrontarà d'aquí unes hores el xoc de dobles femení amb Garbiñe Muguruza. "Canvies el xip. Comences de zero com si no haguessis jugat l'individual. Són dues competicions diferents, tenim una bona oportunitat i s'ha d'aprofitar", va destacar.