Villar no nomena el substitut de Del Bosque

El president de la Federació Espanyola es debat entre Lopetegui i Caparrós

undefined8583836 madrid 17 07 2008 presentacion de vicente del bosque como el160715000304

undefined8583836 madrid 17 07 2008 presentacion de vicente del bosque como el160715000304 / OSCAR DEL POZO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

No hi ha hagut fumata blanca en la junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Ángel María Villar no ha nomenat el substitut de Del Bosque. El president de la federació no ha desfullat la margarida entre Joaquín CaparrósJulen Lopetegui i una mica més allunyat José Antonio Camacho, els aspirants a succeir el tècnic salmantí.

No se sap si a l'assemblea d'aquest divendres, el dirigent federatiu farà públic el nom del nou seleccionador espanyol o esperarà encara uns quants dies. Villar, que ha tingut set seleccionadors en els 28 anys que fa que està al capdavant de la RFEF, no ha plantejat el relleu a la banqueta de 'la Roja' als membres de la seva junta. Això sí, els ha deixat clar que Del Bosque seguirà en l'organigrama federatiu sense percebre cap mena de sou, tot i que encara no se sap el càrrec que ocuparà el tècnic que ha portat la selecció a ser campiona del món i d'Europa.

ÈXITS DE LOPETEGUI AMB LA SUB-19 I SUB-21

Notícies relacionades

Malgrat que Caparrós semblava el més ben col·locat en els últimes setmanes, la figura de Lopetegui ha cobrat força. El tècnic guipuscoà de 49 anys ha sigut campió d'Europa amb les seleccions sub-19 i sub-21. A més d'entrenar el Rayo i el Castella, filial madridista, Lopetegui ha dirigit el Porto (2014-2016), equip del qual va ser acomiadat.

Per la seva part, Joaquín Caparrós ha estat més de 500 partits a Primera. Ha dirigit el Recreativo, el Vila-real, el Sevillael Deportivo, l'Athletic, el Neuchatel suís, el Mallorca i el Llevant. Un bagatge que ha portat algun membre de la directiva de Villar a apostar clarament per ell, cosa que al president de la federació no li ha servit per decidir-se.