La federació confirma la marxa de Del Bosque

Villar li ha ofert al tècnic salmantí seguir en l'organigrama federatiu

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Ja no hi ha marxa enrere. Avui dilluns s'ha fet oficial la sortida de Vicente del Bosque de la banqueta de la selecció espanyola. Després de fer les paus amb Casillas, el tècnic salmantí s'ha reunit amb Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que ha confirmat que després de vuit anys al capdavant del combinat espanyol no seguirà guiant el destí de l'actual campiona d'Europa.

COMUNICAT DE LA RFEF

Notícies relacionades

El que sí que ha aconseguit Villar és que Del Bosque segueixi lligat a la federació, un oferiment al qual el tècnic només li ha posat una condició, que no sigui remunerat. Després de reunió entre el president i el tècnic, la federació ha emès un comunicat en què assenyala: "El president de la RFEF i el seleccionador nacional han mantingut avui, 4 de juliol, una reunió a Madrid en què el seleccionador ha manifestat al president la seva idea de no continuar al capdavant de l'equip nacional".

El tècnic salmantí ha acceptat  la petició de Villar de seguir lligat a la federació, però el càrrec, encara per decidir, no serà remunerat

Villar ha afirmat que Del Bosque "és patrimoni del futbol espanyol" i li ha ofert un lloc a la federació, i el tècnic ha contestat que sí. Encara no se sap en què consistirà l'encàrrec de l'entrenador, que té contracte dins al 31 d'aquest mes. Abans haurà d'entregar un informe sobre l'Eurocopa de França, on la selecció espanyola va caure en vuitens davant Itàlia. La federació continua buscant un relleu per a Del Bosque i tot indica que Joaquín Caparrós serà l'elegit.