GOLF

Rahm segueix ferm al Quicken Loans

El golfista basc es manté líder després de la segona jornada del torneig que suposa el seu debut professional

MR30. Bethesda (United States), 24/06/2016.- Jon Rahm of Spain reacts after getting a birdie on the fourth hole during the second round of the Quicken Loans National golf tournament at Congressional Country Club in Bethesda, Maryland, USA, 24 June 2016. (España, Estados Unidos) EFE/EPA/MICHAEL REYNOLDS

MR30. Bethesda (United States), 24/06/2016.- Jon Rahm of Spain reacts after getting a birdie on the fourth hole during the second round of the Quicken Loans National golf tournament at Congressional Country Club in Bethesda, Maryland, USA, 24 June 2016. (España, Estados Unidos) EFE/EPA/MICHAEL REYNOLDS / MICHAEL REYNOLDS (EFE)

1
Es llegeix en minuts
L. M. / BARCELONA

Jon Rahm ha irromput en el món del golf professional amb màximes expectatives i sembla disposat a complir-les. El golfista basc va confirmar en la segona jornada del Quicken Loans National, torneig puntuable per al PGA Tour, que el seu liderat del primer dia no era només una casualitat i es va mantenir ferm al capdavant en la segona jornada, que va acabar amb 67 cops, quatre sota el par, la tercera millor targeta del dia, per a un total d'11 sota el par en la classificació general.

Notícies relacionades

Rahm comparteix la primera plaça amb el nord-americà Billy Hurley i avantatja en tres cops Vijay Singh i en quatre un grup de perseguidors que formen Webb Simpson, Bill Haas, Ernie Els Harold Varner.

En la línia del primer dia, Rahm es va mostrar molt ferm en el seu joc al carrer i molt encertat en els 'greens' i això li va permetre acabar la jornada amb sis 'birdies', per només dos 'bogeys', un resultat esplèndid en un camp exigent com el Congressional de Bethesda, i més en un debut professional.

Temes:

Golf Jon Rahm