Arbeloa llança un enigmàtic i insultant tuit

El defensa blanc dedica un "fills de puta" en un dels seus missatges a les xarxes socials

 

  / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts

"¡HALA MADRID! (Fills de puta)". Aquest va ser el missatge insultant d'Álvaro Arbeloa a Twitter després de la final de Milà, enigmàtic també perquè no deixa clar a qui va dirigit. Arbeloa, que deixa el Madrid aquesta mateixa temporada, s'ha significat com un dels madridistes més combatius als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, especialment amb Gerard Piqué, amb qui ha mantingut disputes dialèctiques a través de Twitter.

Notícies relacionades

Però aquesta història ve de lluny. De fet, fa dos anys, després de guanyar la 'décima', Arbeloa es va expressar en els mateixos termes a Twitter. I és que el "(Fills de puta)" era una expressió habitual d'un amic del futbolista molt actiu a Twitter, Juan Antonio Palomino (@van_Palomaain), madridista i mourinhista declarat i mort en l'accident d'Angrois. En les dues celebracions, Arbeloa va lluir una samarreta amb la Union Jack i el lema 'Live forever', ja que aquesta cançó d'Oasis era la favorita de Palomino.

El jugador ja va ser homenatjat en l'últim partit de Lliga disputat al Bernabéu contra el València, on va ser mantejat pels seus companys a l'acabar el partit. Arbeloa, que també va jugar diverses temporades al Liverpool amb Benítez com a entrenador, es va distingir també per ser un dels més ferms creients de la filosofia Mourinho, amb la pugna amb el Barça de Guardiola com a eix central.