El Llagostera i el Palamós es fusionaran per crear el Palamós-Costa Brava

La nova entitat comptarà amb més de 600 jugadors del futbol base dividits en 35 equips

1
Es llegeix en minuts

La Unió Esportiva Llagostera i el Palamós es fusionaran en un sol club la temporada que ve per competir sota el nom de Club de Futbol Palamós-Costa Brava.

Les dues entitats, amb el lema "La unió fa la força", han presentat avui un projecte que té per objectiu competir en la Lliga Adelante, en la Tercera Divisió i en la Primera Catalana.

Els presidents de tots dos clubs han explicat a l'estadi municipal de Palamós, seu del futur primer equip de la nova entitat, que es tracta d'una iniciativa "il·lusionant".

"Encara estem treballant en el projecte i hi ha matisos que hem de treballar, però ho tenim molt avançat", ha exposat el responsable del Palamós, Joan Pau Pérez, que ha puntualitzat que construiran "el club més potent de la província de Girona".

GROC I BLAU

La presidenta de la U.E. Llagostera, Isabel Tarragó, ha indicat que fa unes setmanes que estan treballant en un pla "embrionari" que ha de ratificar l'assemblea del Palamós el 17 de juny i els accionistes del seu club en una junta que se celebrarà entre el 20 i el 25 de juny.

La nova entitat comptarà amb més de 600 integrants del futbol base dividits en 35 equips que competiran tant a les instal·lacions del Llagostera com a les del Palamós.

Notícies relacionades

El Club de Futbol Palamós-Costa Brava jugarà amb una primera equipació amb els colors groc i blau del Palamós i la segona mantindrà el blaugrana de la U.E. Llagostera.

Els dirigents de les dues entitats es reuniran aquesta setmana amb els responsables de la Reial Federació Espanyola de Futbol per explicar la fusió dels clubs.

Temes:

Palamós Futbol