El preu dels vols per anar a la final de la Champions de Milà es posa pels núvols

Totes les companyies apugen les tarifes des de qualsevol aeroport espanyol

 

  / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / BARCELONA

Blindatge o 'agost' aeri en plena primavera. Així es podria descriure la decisió presa per les companyies aèries per viatjar des de qualsevol aeroport espanyol fins a Milà. Preus pels núvols i gairebé impossible adquirir un bitllet per a moltes butxaques, aficionats blancs o blanc-i-vermells, que ja han comprovat, des que el Madrid va certificar el pas per enfrontar-se a l'Atlètic, que no tindran ni fàcil ni barat el desplaçament fins a Itàlia.

No hi ha places per menys de 584 euros que permetin volar sense escales des de Barajas a qualsevol dels tres aeroports milanesos, ni el divendres abans, ni el mateix dissabte dia 28, dia assignat per a la final de la Champions. Només cal submergir-se en qualsevol dels buscadors de vols via internet per comprovar els preus de les companyies aèries. Així, Ryanair ofereix vols a partir de 584 euros des de Madrid, com a opció més econòmica, encara que resulta més car si es tria una altra via per volar: 704 euros amb EasyJet, 1.098 amb Alitalia i 1.171 euros amb Iberia. Si es prefereix volar el mateix dia del partit els preus es mantenen en el mateix nivell.

Notícies relacionades

Aquest dijous la possibilitat més econòmica per desplaçar-se des de Madrid a Milà és via Tunis, encara que l'anada i tornada se situa per sobre dels 260 euros. Els madridistes o blanc-i-vermells que busquin altres aeroports trobaran possibilitats de viatge més econòmiques però molt allunyades de les ofertes habituals sense finals de Champions. A Barcelona és EasyJet la companyia que aquest dijous manté una opció més barata (293 euros) i des de València Ryanair ven places a partir de 387 euros.

Com a anècdota, des de Madrid, el cap de setmana passat, el desplaçament a Malpensa s'oferia a partir de 82 euros, que sol ser el preu habitual en els viatges a Itàlia des de la capital espanyola per a les companyies de baix cost.