El Madrid se la jugarà a Anoeta sense Cristiano ni Benzema

El conjunt blanc es vol centrar en el xoc davant la Real i oblidar-se del City

 

  / EFE / PETER POWELL

3
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

En un camp hostil, on sempre l'esperen amb les dents afilades, el Madrid es juga les seves opcions a la Lliga. Ho fa amb una BBC delmada per les baixes de Cristiano Benzema i mirant de reüll el partit de dimecres contra el Manchester City, que pot valer el pas a la final de la Champions. “Només penso en el patit davant la Reial. Ens queden tres partits de Lliga i no podem fallar. Per esperar alguna cosa hem d'aconseguir els nou punts que queden”, ha afirmat Zidane.

El Madrid obrirà una altra jornada decisiva per al desenllaç de la Lliga (16.00 hores, Canal+ Liga), i això podria posar pressió a Atlètic Barcelona que juguen després i que superen el conjunt blanc en un punt. Lluny de desconnectar-se de la Lliga, l'equip de Zidane busca un altre cop d'efecte a Sant Sebastià davant un rival que ja sap què és guanyar algun dels aspirants al títol a casa. Aquesta temporada va fer el mateix amb el Barcelona en la jornada 32 (1-0), encara que va caure contra l'Atlètic, en la vuitena (0-2).

Asier Illarramendi

jugador de la reial

"És un partit molt bonic i el volem guanyar. Vull que el Madrid perdi i sigui campió"

Ara, l'equip de l'exblaugrana Eusebio Sacristán, dotzè en la taula, vol vèncer el Madrid, igual que Illarramendi, que va tornar a la Reial després del seu pas pel conjunt blanc. “És un partit molt bonic i el volem guanyar”, afirma el centrecampista. El seu equip no tindrà com a referència a dalt el mexicà Vela, sancionat.

NOU EPISODI DEL CONFLICTE MÈDIC

Tampoc jugaran Cristiano i Benzema, que en l'última sessió prèvia al partit d'aquest dissabte han continuat amb la recuperació de les seves lesions musculars al gimnàs. Zidane espera que tots dos arribin al xoc davant el City. “Tant de bo que arribin al 100% i que hi hagi risc zero. Cristiano tenia una altra cosa, però crec que està controlat. Benzema té una lesió de grau 1 que pot durar set o vuit dies. Pot estar al 100% per dimecres. No crec que sigui cert això que es diu sobre que la seva temporada s'ha acabat”, ha manifestat Zidane.

Zinedine Zidane

entrenador del madrid

"Tant de bo Cristiano i Benzema arribin al 100% al partit del Manchester City i amb risc zero"

Tant Cristiano com Benzema han elegit els seus propis físios, tots dos fora del club, per recuperar-se. Cristiano ho fa amb Joaquín Juan, físio de Pau Gasol, i Benzema amb Juan Muroacomiadat l'estiu passat pel club blanc. El davanter francès ha penjat una foto a Instagram on se'l veu amb el seu preparador. “Recuperant-me a casa”, escriu Benzema. Un episodi més de la guerra existent entre bona part de la plantilla del Madrid amb el doctor Olmo, cap dels serveis mèdics del club des de la temporada 2014-15 i en qui no confia una plantilla que ja ha patit 26 lesions musculars aquesta temporada.

Una de les mesures més impopulars del nou responsable dels serveis mèdics, que al vestidor anomenen ‘doctor estiraments’, va ser l'acomiadament de Pedro Chueca durant la campanya 2014-15. Chueca ha sigut l'home en qui han cregut sempre els jugadors, tant que alguns se segueixen tractant amb ell.

Zinedine Zidane

entrenador del madrid

Estic preocupat cada vegada que un jugador es lesiona. El tema dels metges està acordat amb el club i no parlaré més d'aquest assumpte"

Notícies relacionades

Zidane ha passat de puntetes per aquest assumpte i ha anteposat el partit de la Reial Societat  a qualsevol debat intern. “El tema dels metges està acordat amb el club. Tots intentem fer les coses bé. Estic preocupat cada vegada que un jugador es lesiona. Només puc pensar que es recuperi. No parlaré més d'aquest assumpte perquè el més important és el partit de demà”, ha apuntat el tècnic francès.

AMB BALE A ANOETA

Zidane ha confirmat la presència de Bale en el partit davant la Reial. “No és un risc alinear-lo. Si està bé, jugarà”, ha apuntat Zidane, que també podrà comptar amb Jesé, que ha superat un fort cop. El que sí que sembla més difícil és poder veure junta la BBC, que només ho ha fet en 19 partits dels 47 que ha ha disputat el Madrid en totes les competicions.