un x un

3
Es llegeix en minuts
per MARCOS LÓPEZ

BRAVO

Sorprès

5

Gairebé no va suar perquè només va haver de fer una petita carrera, la d'anar a buscar la pilota dintre de la porteria després d'una portentosa rematada de cap d'Oyarzabal. Després, va ser un espectador més perquè la Reial no el va inquietar.

ALVES

Accelerat

6

Bona part del joc d'atac va passar per la seva banda. Malgrat viure en camp contrari, va saber córrer enrere en tasques defensives. Li va faltar una mica més de profunditat i també un punt de pausa quan el partit ja havia embogit.

PIQUÉ

Enrabiat

5

Va veure una groga quan va protestar al col·legiat perquè només havia donat 3 minuts de temps extra. Va començar malament, veient volar la pilota en el gol de la Reial. Entonat en el tall, va acabar de davanter centre a la recerca del gol.

MASCHERANO

Sòlid

6

Va mostrar la seva contundència a l'hora de tallar les contres de la Reial. Ràpid en el tall i insuperable en l'u contra u, especialment amb Vela, a qui va vigilar de prop. Al tram final, va donar rapidesa a la pilota superant línies.

SERGI ROBERTO

Frenat

6

Convertit en el comodí de l'equip, va ocupar el lateral esquerre. Va recórrer molts metres per obrir el camp en benefici de Neymar. No va tancar bé la banda en la centrada del gol reialista. Va perdre alè a la segona part i va ser rellevat.

RAFINHA

Inoperant

4

Tornava a la titularitat després de jugar uns minuts contra el Madrid i no va tenir un bon dia. Col·locat com a interior dret, li va faltar velocitat, no va connectar entre línies i no es va atrevir a provar l'u contra u quan ho hauria pogut fer.

BUSQUETS

Sofert

5

No va tenir un partit plàcid perquè les contres de la Reial el van fer córrer més cap enrere que cap endavant. Va donar consistència al centre del camp, perquè no va perdre pilotes i va buscar sempre Iniesta a la segona meitat.

ARDA TURAN

Perdut

4

Segueix sense veure's res del turc, que sembla estar en permanent fase d'adaptació. Va jugar com a interior esquerre i va incidir ben poc en el joc d'atac. Va tenir una clara ocasió per marcar, però Rulli li va encertar el xut. Després es va diluir.

MESSI

Desencertat

5

Ha fet una baixada en el joc des que va tornar de l'Argentina. Tot i no ser el Messi de sempre, va exigir Rulli en dues accions en què hauria pogut marcar.

Li falta el geni habitual però gairebé tot l'atac continua passant per les seves botes.

MUNIR

Estèril

4

L'absència de Suárez li va oferir una nova oportunitat per jugar, però va passar desapercebut perquè amb prou feines va entrar en joc i no va tenir cap incidència en l'atac. Això sí, va córrer i va buscar la pilota amb afany, però sense gens d'encert.

NEYMAR

Ofegat

4

Com Messi, també ha perdut el geni des que va tornar del Brasil. No va superar ni un sol cop el seu marcador, al qual ni tan sols va encarar, i en lloc de l'u contra u per la banda va carregar el joc pel centre, que ja estava molt encallat.

SUPLENTS

INIESTA 3 Brillant. Va entrar per Rafinha després del descans i va carregar amb tot el joc ofensiu a la segona part. Va donar joc a Neymar, encara que el brasiler no ho va saber aprofitar, i hauria pogut empatar en un potent xut d'esquerra allunyat per Rulli.

Notícies relacionades

ALBA 3 Actiu. Va crear més perill en 45 minuts que Neymar en 90. Va donar profunditat i va centrar amb perill.

RAKITIC 3 Testimonial. Va entrar per Sergi Roberto. Se'l va veure poc.