Golejada de tràmit del Madrid davant l'Eibar

L'equip blanc supera sense problemes a l'equip basc amb només tres titulars

jtio33475998 madrid 09 04 2016 deportes partido de liga que enf160409180846

jtio33475998 madrid 09 04 2016 deportes partido de liga que enf160409180846 / David Castro

3
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

A l'espera de jugar-se la temporada contra el Wolfsburg dimarts que ve, el Madrid va engrandir la seva col·lecció de golejades intranscendents davant un Eibar resignat al paper de comparsa que se li assignava per endavant davant la seva mala ratxa de resultats en els últims temps. L'equip basc no es va espavilar ni amb l'alineació de circumstàncies del conjunt blanc, que no va tenir el més mínim contratemps però tampoc va poder contribuir gaire a escalfar amb els seus gols l'ambient èpic que vol configurar per aconseguir l'objectiu de passar a les semifinals de la Champions. Va firmar un tràmit en tota regla que no va servir en absolut per disminuir l'amargura que va provocar la lamentable actuació a Alemanya.

Va anunciar rotacions Zinedine Zidane i es va deixar ni més ni menys que a vuit dels que van fracassar a Wolfsburg al rebost. No va estar entre ells, naturalment, Cristiano Ronaldo. Potser al tècnic francès li va passar pel cap reservar també el golejador portuguès, a qui convé sens dubte tenir fresc per a la prova del cotó de dimarts, però ni se li va acudir plantejar-s'ho, no fos cas que CR7 mobilitzés el mateix Florentino Pérez per exigir que es respectessin els seus drets, que arrenquen en la disputa de tots i cada un dels minuts per poder satisfer el seu ego i complir els seus objectius individuals.

RISC DE LESIÓ

Com si els riscos de lesió no fossin cosa seva, Ronaldo es va disposar a liderar un equip en què sí que cabien junts James i Isco, els principals damnificats des de l'arribada de Zidane a la banqueta, que sense cap dubte tornaran a desaparèixer de la formació titular en el partit de tornada dels quarts de final de Champions. Poc o cap consol per a tots dos, especialment per al colombià, que ni amb el gol que va obrir el marcador als cinc minuts es va animar a pensar que podia tenir alguna possibilitat de fer canviar d'idea el seu entrenador.

James va marcar en una falta des de la corona de l'àrea que Ronaldo li va deixar xutar per retratar així Riesgo, que va veure com la pilota entrava enganxada al pal, i el portuguès, davant les facilitats que va seguir donant l'Eibar, va pensar que la jornada podia ser-li més que propícia per disparar-se cap al Pitxitxi i la Bota d'Or. Col·locat com a davanter centre va fallar els seus dos primers remats, el segon de xilena, i va provocar un cert 'rum-rum' al Bernabéu. El va fer callar amb l'assistència que va facilitar a Jesé el segon gol de la tarda després de bloquejar bé Pantic per rebre d'Isco (m. 18) i va cantar ell mateix el tercer quan el canari li va tornar el favor dos minuts més tard després de deixar en evidència la carrera a Ramis per rebre la passada llarga de Carvajal (m. 20).

PERMISSIVITAT VISITANT

Notícies relacionades

Tot encarrilat per sumar la setena golejada de saló del Madrid al seu estadi des de l'arribada de Zidane. Una vistosa trajectòria, lamentablement tallada per la dura derrota al derbi, que el conjunt armer va contribuir a augmentar amb una actitud molt més permissiva del que s'esperava veient la consideració que el Madrid va atorgar al xoc. Sense que els seus companys haguessin provat el més mínim Casilla, Riesgo va encaixar el quart amb una nova assistència de Ronaldo per a Jesé (m. 39). El suplent de Keylor Navas va haver d'aparèixer per fi a quatre minuts del descans per desviar un bon cop de cap de Pantic i va tornar a fer-ho només de començar el segon temps per treure amb el peu un remat d'Enrich.

Amb tot decidit, l'Eibar va millorar la seva imatge en atac amb l'entrada de Borja Bastón, que va estar a punt de batre Casilla en un parell d'ocasions, una d'elles amb un remat al travesser, mentre que Ronaldo desaprofitava claríssimes ocasions de millorar els seus números i la gent es queixava de Danilo, assenyalat segons sembla com el principal responsable del que va passar dimecres.

Reial Madrid 4 - Eibar 0