Guardiola: "El 2-0 del Wolfsburg al Reial Madrid és una lliçó"

"El futbol és una bogeria. Ni el Bayern ni ningú pot guanyar només amb la samarreta", assenyala el tècnic del Bayern

crmartinez32738658 bayern head coach pep guardiola reacts during the 160211110249

crmartinez32738658 bayern head coach pep guardiola reacts during the 160211110249 / Martin Meissner

1
Es llegeix en minuts

L'entrenador del Bayern MunicPep Guardiola, ha manifestat aquest divendres que la derrota del Reial Madrid als quarts de final de la Champions amb el Wolfsburg (2-0) "és una lliçó" per a aquells que donaven per mort el conjunt germànic abans de l'eliminatòria.

Notícies relacionades

"El 2-0 al Reial Madrid és una lliçó. És gran per a l'afició del Wolfsburg i és un toc d'atenció per als experts", ha assenyalat l'extècnic barcelonista en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra l'Stuttgart. "El futbol és una bogeria. És clar que ni el Bayern ni ningú pot guanyar només amb la samarreta", ha afegit l'entrenador. Felicito el Wolfsburg pel partit que va fer. Ara el Madrid ha de fer tres gols, però no serà fàcil ni per a ells, ni per al Barça, ni per a nosaltres a Lisboa".

El vigent campió de la Bundesliga lluitarà aquest dissabte per allunyar-se encara més de cara a aconseguir un títol pel qual van directes des del començament. El Bayern, amb 72 punts, encapçala la classificació, cinc punts per sobre del segon classificat, a falta d'únicament de sis jornades.