Zidane: "Així no anem enlloc"

El tècnic del Madrid critica amb duresa el seu equip, després de l'angoixant victòria a Las Palmas, i s'inquieta per la involució en el joc

 

  / REUTERS / JUAN MEDINA

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Zinedine Zidane va esclatar. "Així no anem enlloc", va exclamar el tècnic del Madrid després del deplorable joc del seu equip a Las Palmas, on va patir fins a l'últim sospir per guanyar el partit (1-2). Al conjunt blanc li va faltar futbol i va sortir guanyant gràcies a dues accions a pilota parada. Dos córners, dos gols, el primer de Sergio Ramos i el segon, quan estava a 14 punts del Barça, el va fer de cap Casemiro.

Zinedine Zidane

TÈCNIC DEL MADRID

Em molesta, estic molt preocupat per la segona part. Hem perdut una quantitat de pilotes al·lucinant"

El Madrid segueix sumit en una crisi. I Zidane, cansat que els seus futbolistes no facin el pas endavant, va elegir la via de la crítica. "Em molesta, estic preocupat", va dir l'entrenador francès, recalcant després que estava "molt preocupat per la segona part". Ni tan sols la coartada de la Champions li val a Zidane. "No pensem en la Champions. Els jugadors pensen en el que han de fer. Hem perdut una quantitat de pilotes al·lucinant. Si volem esperar alguna cosa del que ens juguem en el futur, hem de jugar millor", va afegir l'entrenador blanc.