Ronaldo, cinquena agressió sense sanció

El davanter del Madrid va donar una puntada de peu sense pilota a Molinero, però el col·legiat ni es va adonar de la jugada

1
Es llegeix en minuts

En una acció d'atac del Madrid, i quan Cristiano Ronaldo iniciava una carrera, va topar amb Molinero, el defensa del Betis, a qui va llançar després una puntada de peu, protagonitzant així la cinquena agressió d'aquesta temporada que no rep càstig. El davanter blanc va llançar aquesta puntada de peu sense pilota a Molinero. Però Martínez Munuera, l'àrbitre valencià, ni es va adonar d'aquesta acció, malgrat que el jugador bètic va protestar.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que ho fa Ronaldo aquesta temporadaRonaldo. Fa una setmana, coincidint amb la visita de l'Sporting al Bernabéu, ja va tenir un incident similar amb Nacho Cases. "Això de Cases va ser instintiu i l'àrbitre ho va veure així. Si ho faig expressament, no s'aixeca", va argumentar després del partit el davanter del Madrid, reconeixent, això sí, que "podria haver sigut groga". Però no ho va veure. Ni tampoc en les seves altres agressions.

PUNTADA DE PEU A DAVID SIMÓN

A més d'aquesta agressió a Nacho Cases i de la d'Alves al clàssic, Cristiano en sumava dos més aquesta temporada. En la desena jornada, el destinatari de la seva puntada va ser David Simón, jugador de Las Palmas. El Madrid guanyava 3-1 i l'acció es va produir al centre del camp a escassos metres de l'àrbitre. Tampoc va tenir càstig per a Cristiano. La quarta i penúltima agressió de la temporada li podria haver costat la seva presència en el clàssic del Bernabéu perquè una setmana abans el seu cop a Krychowiak amb l'avantbraç al Sánchez Pizjúan també va quedar impune. En totes les seves accions no hi ha hagut denúncia ni el Comitè de Competició ha entrat d'ofici.