Florentino prohibeix a Cristiano viatjar al Marroc

El crac del Reial Madrid va una mitjana de quatre vegades a la setmana a Marràqueix per visitar el seu amic el lluitador Badhr Hari

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo viatjava fins ara al Marroc fins a quatre dies a la setmana amb el seu avió privat, que va adquirir per 19 milions d'euros fa uns mesos, per visitar el seu amic el lluitador Badhr Hari, amb qui, segons va publicar el diari anglès 'The Sun', manté una relació sentimental. La situació ha arribat a un punt que, segons informa 'El Espanyol', Florentino Pérez ha mantingut una reunió amb el portuguès per demanar-li que deixi de fer aquests viatges. El president del Reial Madrid, afegeix la mateixa font, considera que el davanter blanc ha baixat el seu rendiment perquè se'n va a Marràqueix directament després dels entrenaments i torna a Madrid només a passar-hi la nit.

El president del Reial Madrid vigilarà de prop que Cristiano Ronaldo compleixi tot el que han parlat a la reunió i per fer-ho comptarà amb un aliat excepcional. Pérez manté una bona relació amb el rei del Marroc, Mohammad VI, i això facilitarà al dirigent blanc el control de les entrades al Marroc de la seva gran estrella.