Víctor Valdés fa oficial la seva marxa del United

El jugador s'ha acomiadat a través de les xarxes socials i des d'Anglaterra asseguren que l'Standard de Lieja serà el seu pròxim destí

crmartinez29704375 football   manchester united v arsenal   barclays 160121120457

crmartinez29704375 football manchester united v arsenal barclays 160121120457 / JASON CAIRNDUFF

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

S'ha acabat el calvari per a Víctor Valdés. El seu viatge al teatre dels somnis s'ha acabat convertint en un malson del qual sembla despertar-se. Així ho ha anunciat l'exguardià blaugrana, en un missatge a les xarxes socials on ha donat per finalitzada la seva vinculació amb el Manchester United i ha agraït als seus aficionats el suport mostrat. "Gràcies per tot, pel vostre suport durant aquests mesos de dur treball per a mi, ¡Mai ho oblidaré! ¡Ens veiem aviat!", ha publicat l'exblaugrana amb una fotografia on apareix un rètol amb el nom del conjunt anglès.

El tècnic Louis Van Gaal, el mateix que va apostar per ell en la seva arribada, només va comptar amb Valdés en dos partits, l'últim el 24 de maig, i des d'aleshores una sèrie de polèmiques van acabar amb la decisió de l'holandès d'apartar el jugador de la dinàmica de grup i el va deixar sumit en l'ostracisme. 

L'STANDARD, EN CONFLICTE

Notícies relacionades

El futur de Víctor Valdés podria passar per Bèlgica. Segons informa el diari 'The Independent', Valdés es convertirà en jugador de l'Standard de Lieja en les pròximes hores. L'històric club belga no viu el seu millor moment. Els de Yannick Ferrera ocupen la part mitjana de la taula i són un dels equips més golejats, un dèficit que l'Standard vol solucionar amb l'arribada de Valdés

Això sí, el meta català passarà d'una polèmica a una altra i haurà de tenir en compte que els moviments en aquest club estan molt controlats. La situació que exemplifica aquesta idea es va produir el cap de setmana passat, quan els aficionats del Lieja van mostrar una pancarta decapitant Defour, antic jugador del club que aquest estiu va fitxar pel seu acèrrim rival com és l'Anderlecht, amb el missatge "vermell o mort".