La FIFA condemna el Madrid i l'Atlètic pels fitxatges de menors

Els dos clubs madrilenys no podran incorporar nous jugadors fins a l'estiu del 2017

ecarrasco26145774 the president of spain s real madrid florentino pe160114191022

ecarrasco26145774 the president of spain s real madrid florentino pe160114191022
Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid.
Albert Soler, director d’esports professionals del Barça, defensa el model de La Masia enfront de la FIFA.

/

1
Es llegeix en minuts

La Comissió Disciplinària de la FIFA ha sancionat aquest dijous el Madrid i l'Atlètic per infraccions relacionades amb la transferència internacional i el registre dels jugadors menors de 18 anys. És una sanció idèntica a la que va patir el Barça i que ha impedit al club blaugrana incorporar nous futbolistes, com el cas d'Arda Turan, fins a principis d'aquest mes. Els dos conjunts madrilenys no podran fitxar en els dos pròxims períodes, l'estiu d'aquest any i l'hivern del 2017, de manera que els fitxatges blancs o blanc-i-vermells no arribarien fins a l'estiu del 2017.

Notícies relacionades

Pero precisament hi ha el precedent del Barça, que va sol·licitar una mesura cautelar que va permetre al conjunt blaugrana fer fitxatges en el primer període de sanció. El Madrid i l'Atlètic, per tant, seguint l'exemple del Barcelona, sí que es podrien reforçar l'estiu que ve. 

La FIFA considera que els dos clubs espanyols han violat diverses disposicions relatives a la transferència internacional i la primera inscripció de jugadors menors d'edat, així com altres disposicions pertinents en relació amb el registre i la participació d'alguns futbolistes en diferents competicions.