L'acomiadament de Benítez li costa quatre milions d'euros nets al Madrid

Zidane ha tornat la il·lusió en la seva primera sessió com a entrenador

crmartinez32307671 madrid 05 01 2016 deportes primer entrenamiento 160105125601

crmartinez32307671 madrid 05 01 2016 deportes  primer  entrenamiento 160105125601
Primer entrenament del Reial Madrid amb Zidane al capdavant.

/

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

L'acomiadament de Rafael Benítez, confirmat dilluns per Florentino Pérez, li costa al Madrid quatre milions d'euros nets, la quantitat que el tècnic madrileny percep en concepte d'indemnització pel que queda de temporada. No obstant, Benítez, segons el costum en els acords que l'entitat blanca firma amb els seus entrenadors, renuncia al salari de les dues següents campanyes que tenia emparaulades amb el club.

Zinedine Zidane, el nou responsable del primer equip, per la mateixa circumstància, en el cas de perdre la confiança del president i rescindir el contracte, només rebria les quantitats pactades per la temporada en curs. Zidane ha firmat pel que queda de temporada i per dues més, i comença un nou projecte en el qual ha escollit David Bettoni com a ajudant, per la confiança que li tenia, ja que també era el seu segon al Castella. 

LA TAN ANHELADA INTENSITAT

Zidane s'ha estrenat al capdavant del Reial Madrid enmig d'una gran expectació en la sessió realitzada a l'Alfredo Di Stéfano. Cinc mil espectadors han anat a Valdebebas, que obria les portes al públic com a obsequi als més petits del club, amb una gran representació d'aficionats amb la samarreta de 'Zizou'. "Això només pot anar a millor", ha sigut el pensament generalitzat de gran part dels assistents a la ciutat esportiva.

Notícies relacionades

Tota la plantilla ha estat a disposició del francès excepte Gareth Bale, que no ha saltat a la gespa i ha fet una sessió específica de recuperació al gimnàs. Odegaard, Marcos Llorente i Borja Mayoral han sigut els jugadors elegits del Castella per a un entrenament marcat per la intensitat, que tant anhelava Florentino Pérez, i pels exercicis amb la pilota.

Al final de la sessió, Zidane oferirà una conferència de premsa al Santiago Bernábeu en què estarà acompanyat per Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Madrid.