Collet: "És una vergonya la maquinària nacional barcelonista"

El president de l'Espanyol esclata contra les crítiques blaugrana i assegura que no hi va haver violència en el derbi

 

  / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Joan Collet tenia previst aquest diumenge anar a la ciutat esportiva Dani Jarque per a un acte solidari de la fundació de penyes de l'Espanyol. El president ha aportat la seva joguina en la iniciativa, però també ha deixat ben clara la seva postura sobre les crítiques de certs sectors blaugrana per l'actitud de l'Espanyol en el derbi. Collet ha respost amb contundència.

"No van ser els jugadors del Barça, és el de sempre, una vergonya. Ja comença la maquinària nacional barcelonista. S'ha de dir a la cara d'aquesta gent que és mentida, és una vergonya", ha insistit el dirigent blanc-i-blau, tremendament enfadat. 

"MOLT BON ARBITRATGE"

Notícies relacionades

El mandatari ha recordat que sempre ha passat el mateix en els anteriors empats de l'Espanyol contra el Barça. "És la mateixa història. No hi va haver violència, va ser un partit normal de targetes grogues, amb molt bon arbitratge. No i va haver res, cap incidència, cap problema. Va ser un partit de 30.000 persones d'alt risc sense res estrany i molt bo per il·lusionar la nostra afició".

Joan Collet

president de l'espanyol

"No hi va haver cap crit racista contra Neymar. Tot és mentida. Els personatges a qui no els agrada el resultat que es busquin altres arguments i ens deixin en pau"

Collet també ha negat que hi hagués qualsevol crit racista contra Neymar. "Tot és mentida. No va hi va haver res i ara resulta que surt un que diu això. Que ningú vingui a fastiguejar-nos un resultat molt positiu per a nosaltres. Estem orgullosos del nostre equip. A aquests personatges a qui no els agrada el resultat que es busquin altres arguments i ens deixin en pau", ha afegit el dirigent.