Benítez denuncia una campanya contra el Madrid i no admet que perilli el seu lloc

L'entrenador blanc assegura que la seva relació amb la plantilla és infinitament millor del que es diu

 

  / JOSÉ LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

La situació de Benítez és clara. El tècnic deixarà de ser entrenador del Madrid si avui no guanya la Reial Societat al Bernabéu (16.00 hores, C + Liga), però no se’n va voler donar per assabentat ahir, malgrat una última setmana d’especulacions sobre el seu acomiadament. Així com el president va passar ahir per Valdebebas per fer un penúltim intent perquè tots remin en la mateixa direcció, el tècnic va optar per apuntar-se també a la hipòtesi d’una presumpta mà negra. «El que és clar és que hi ha una campanya contra Florentino Pérez, el Madrid i l’entrenador i a partir d’aquí tot el que és criticable es critica, i el que no, s’utilitza, es manipula o s’inventa», va dir Benítez.

  

SOLUCIONS

 «Sabia que venia a un club on tot es magnifica. Fa 30 anys que estic a la banqueta i porto a sobre més de 1.400 partits, conec bé com és això i les solucions. Cal centrar-se en la feina», va valorar el preparador madridista, que, quan li van insistir en l’amenaça de destitució, va comentar que quan deixa un jugador fora «sembla que sigui una decisió personal i amb aquesta campanya evident comencen les especulacions».

    Benítez va assegurar també que la seva relació amb la plantilla «és infinitament millor del que surt. Amb 24 jugadors i 13 que queden fora cada partit, n’hi deu haver uns més contents que uns altres. Sé tot el que es diu i el que passa, però la campanya és clara i això no ho podré canviar». 

Rafa Benítez

ENTRENADOR DEL MADRID

"Tot el que és criticable es critica i el que no, s'utilitza, es manipula o s'inventa"

Notícies relacionades

A l’enquesta entre els socis en què el Madrid preguntava, entre altres coses, sobre les seves preferències per rellevar-lo no hi va donar valor. «Aquestes enquestes es fan tots els mesos», va recalcar el tècnic, que  a la pregunta sobre si les derrotes davant el Barça, el Sevilla i el Vila-real també van ser culpa dels mitjans va contestar que «l’equip fa coses molt bé i altres no tant. A partir d’aquí cal centrar-se a fer les coses bé i que la gent disfruti».

Segur que el fet d’haver publicat que el Madrid va caure 0-4 al seu estadi l’última vegada que va jugar un 30 de desembre també forma part, segons el seu parer, de l’ofensiva mediàtica contra ell i el Madrid. Va passar el 1990 i l’Osasuna va golejar amb tres gols d’Urban, i l’entrenador, Di Stéfano, va seguir en el lloc fins al març, en què va ser substituït per Antic.