Cristiano es llueix en un duel intranscendent

El Madrid massacra el Malmö amb quatre gols del portuguès, tres de Benzema i un de Kovacic (8-0)

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus quatre gols davant el Malmö.

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus quatre gols davant el Malmö. / JOSÉ LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Bona cara i golejada a la carta per tancar la fase de grups davant d’un rival idoni per treure una mica més el cap i sumar la cinquena victòria consecutiva després de la garrotada en el clàssic. A més del milió i mig d’euros i el prestigi, el Madrid estava obligat a guanyar i a convèncer una parròquia acostumada a quedar-se amb molta gana o a mitges. Amb els deures fets al ser primer de grup, l’equip de Benítez es va entregar a una feina còmoda des del principi fins al final.

La golejada (8-0) va tornar a exercir de bàlsam per a un equip que va cosint a poc a poc les ferides de les grans batalles. Això ho permet l’escassa entitat dels últims rivals, equips a la mesura per sortir d’un estat depressiu. El Malmö va destil·lar entusiasme davant dels més de 3.000 seguidors suecs que no van dubtar a sumar-se als xiulets a Benítez abans d’iniciar-se el xoc, encara que no va arribar a l’altura de la bronca del dia del Getafe.

Sí que ho va fer el marcador, que es va disparar amb tres gols de Benzema, quatre de Cristiano i un de Kovacic, el primer que marca amb el Madrid. El pòquer de Ronaldo el converteix en el màxim golejador històric d’una fase de grup, amb 11 gols. És cert que el jugador portuguès no ha deixat el seu segell en les grans cites aquesta temporada, un fet que ha notat en excés el seu equip. A aquesta faceta golejadora va tornar a unir-se Benzema, precisament després de dues accions de Ronaldo. La primera després d’un centre des de l’esquerra que va rematar Isco i que Yotún va treure a la línia de gol perquè el francès rematés el gol (m. 12).

GOL DE FALTA

Notícies relacionades

El mateix Benzema va fer el segon amb el cap després de rebre un centre de Cristiano des de la dreta (m. 24). Un gol que va acabar desencadenant el pànic en el feble equip suec. Ho  va provar Isco per derivar cap al malabarisme, i Cristiano per reviure velles sensacions al marcar de lliure directe (m. 39). Va repetir el portuguès a l’inici de la segona meitat a l’aprofitar un xut de Danilo. Després del gol, els jugadors van anar a abraçar Txerixev, el futbolista que va provocar l’expulsió del Madrid de la Copa per la seva alineació indeguda i que va disputar els últims 15 minuts.

Lluny d’aixecar el peu, el Madrid va mantenir el ritme amb la idea de provocar una festa en una grada tan necessitada. Dos gols més de Cristiano, un de Kovacic i el tercer en el compte de Benzema van posar el 8-0 al marcador. Així el Madrid igualava la golejada més gran en Champions. 

Fitxa tècnica