Florentino Pérez compareix davant la premsa

El president del Madrid explicarà la seva versió sobre l'alineació indeguda de Txerixev

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Florentino Pérez compareix aquesta tarda al Bernabéu per explicar tots els detalls de l'alineació de Txerixev en el partit de Copa de dimecres davant el Cadis i pel qual el club blanc pot quedar fora d'aquesta competició. El jugador rus arrossegava un partit de sanció de la temporada passada en un partit de Copa entre el Vila-real i el Barcelona.

Deu dies després de presentar-se davant els mitjans per confirmar en el seu lloc Rafael Benítez després del 0-4 del clàssic, Florentino torna al faristol per frenar la indignació del madridisme pel gran error d'alinear un jugador que no podia saltar al camp al tenir un partit de càstig per acumulació de targetes.

Notícies relacionades

El Madrid insisteix que ningú li va comunicar la sanció que pesa sobre el jugador rus. A això s'agafa també Florentino. Txerixev ha afirmat a la pàgina web del club blanc que ningú li va comunicar la sanció."No vaig rebre cap comunicació del Vila-real per informar que estigués sancionat per disputar la Copa", ha manifestat el centrecampista rus.

El Cadis ha presentat aquest matí la denúncia oficial davant la Federació Espanyola de Futbol per alineació indeguda de Txerixev. El Madrid té fins demà a les 12 hores per presentar al·legacions. Posteriorment, el jutge únic de Competició, Francisco Rubio, decidirà si el Madrid queda eliminat de la Copa o no.

Denis Txerixev

JUGADOR DEL MADRID

Temes:

Copa del Rei