FUTBOL

El Catalunya-Euskadi serà el 26 de desembre

L'amistós de Nadal es jugarà al Camp Nou a les 21.30 hores

1
Es llegeix en minuts

El tradicional partit amistós de la selecció catalana de futbol ja té data definitiva. No serà el 27 de desembre, com s'havia anunciat anteriorment, sinó finalment un dia abans, el 26 de desembre, Sant Esteve, al Camp Nou i a les 21.30 hores del vespre.

Després de mantenir converses amb la Federació Basca de Futbol i amb els mateixos jugadors catalans, la federació catalana ha decidit avançar un dia el partit. D'aquesta manera, assegura la federació en un comunicat, "es garanteix la presència dels millors jugadors" en els dos combinats, "a més de respectar les vacances dels jugadors professionals aprovades per l'AFE i la planificació dels clubs per preparar la següent jornada de Lliga". L'última jornada de l'any es disputarà els dies 30 i 31 de desembre, de manera que els jugadors bascos i catalans que participin en el matx tindran els tres dies preceptius que s'han de guardar entre partits.

Notícies relacionades

El Catalunya-Euskadi masculí tindrà un complement en el partit que jugarà els combinats femenins de les dues federacions unes quantes hores abans al Miniestadi, concretament a les 18.45 hores. Aquest serà el moment en què s'enfrontaran les seleccions femenines, dirigides en el cas de Catalunya per Natàlia Arroyo i Lluís Cortés.

Els pròxims dies es donarà a conèixer el cartell del partit del Camp Nou, el preu de les entrades, les promocions per a federats i tots els actes que envoltaran l'amistós de Nadal. En aquest cas, de Sant Esteve.