Benítez: "Al Barcelona se l'ha d'atacar"

L'entrenador del Madrid diu que no li agrada ser segon i confia en la motivació dels seus jugadors

L’entrenador madridista, Rafa Benítez, té tots els jugadors de l’equip a la seva disposició en el seu primer clàssic amb el Barça. / AP / PAUL WHITE / VÍDEO: ATLAS

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Rafael Benítez sembla que té la fórmula per vèncer aquest dissabte el Barcelona i recuperar el liderat de la Lliga. Per aconseguir-ho, l'entrenador del Madrid té molt clara l'estratègia: pressionar l'equip de Luis Enrique i atacar-lo. "Juguem a casa, som favorits", ha manifestat el tècnic madrileny en la seva compareixença d'aquest divendres davant la premsa.

En el seu primer clàssic com a entrenador del primer equip del Madrid, Benítez ha absorbit totes les idees que li han arribat. Fins i tot les dels jugadors, que li han demanat jugar a l'atac, mossegar el rival, no deixar-lo pensar en el seu centre del camp. Això sí, Benítez ha negat que tingués una xerrada amb Ramos, Cristiano i Marcelo, en què li haurien demanat tenir més presència a l'àrea rival".Aquesta informació és falsa", ha afirmat el tècnic, en contra del que ha mantingut a la sala de premsa de Valdebebas un periodista de Radio Marca.

MÉS DISTÀNCIA SENSE MESSI

En el terreny merament futbolístic, Benítez afirma que la poció per guanyar el Barcelona és atacar. "El Madrid té unes característiques per atacar, arribar a la porteria rival i fer gols, i això és el que intentarem fer", ha revelat l'entrenador blanc. El Madrid no ha aprofitat el temps de baixa de Messi, gairebé dos mesos, per intentar treure avantatge a la taula. Tot al contrari, perquè quan el jugador argentí va patir l'incident davant Las Palmas el Madrid avantatjava l'equip blaugrana en un punt i ara arriba amb tres de desavantatge respecte a l'equip de Luis Enrique.

"El calendari els enfronta tots contra tots. El fet que hàgim jugat contra l'Atlètic o l'Athletic significa que és un calendari complicat. Sóc molt optimista i no m'agrada ser segon, però tenim l'oportunitat d'arreglar-ho", ha afegit Benítez, que ha recordat que és el segon partit en què pot comptar amb tota la plantilla.

JAMES I BENZEMA

Notícies relacionades

L'entrenador del Madrid no ha volgut donar pistes sobre una possible alineació. S'ha limitat a apuntar que BenzemaJames i Casemiro estan preparats per jugar. "He parlat amb James i està content d'haver arribat bé dels seus partits amb Colòmbia. És a la llista i hi pot participar. El mateix passa amb Benzema. Parlarem amb ell per veure com es troba físicament i moralment", ha manifestat Benítez.

L'entrenador ho espera tot de Cristiano, tot i que el portuguès fa dos partits que no marca i ha mostrat les pitjors entregues en la temporada. "Quan feia gols tots el veien fantàstic i de sobte està encotillat. És un jugador fonamental. Té la confiança meva per fer gols i els farà", ha afirmat Benítez, que assegura que en el clàssic es juga "tres punts importantíssims".