Rafael Benítez compta amb tota la plantilla per rebre al Barça

Benzema s'ha exercitat amb normalitat i Sergio Ramos jugarà infiltrat

L’entrenador madridista, Rafa Benítez, té tots els jugadors de l’equip a la seva disposició en el seu primer clàssic amb el Barça. / AP / PAUL WHITE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Rafael Benítez ja no té coartada. Després de justificar davant els pesos pesants de l'equip que les lesions el van portar a portar enrere l'equip en alguns partits, ara no podrà fer el mateix ja que compta amb tota la plantilla a la seva disposició. James i Danilo han sigut els últims a incorporar-se a la sessió d'aquesta tarda. En ella, Benzema s'ha exercitat amb normalitat, mentre que Ramos tornarà a jugar infiltrat.

Des del passat 29 d'agost, el entrenador del Madrid no tenia a la seva disposició a tota la plantilla. Era la segona jornada de Lliga, en la que el Madrid va golejar al Betis en el Bernabéu (5-0). Ara, gairebé tres mesos després, la infermeria està buida i els 23 jugadors estan disponibles. Això passa després del retorn dels internacionals. James ho ha fet en bon estat, el mateix que el brasiler Danilo.

Alineació en l'aire

Notícies relacionades

Ni tan sols ha calgut que Benzema i RamosRamos anessin aquest matí a exercitar-se en solitari. Ho han fet aquesta tarda amb la resta dels seus companys. En la sessió de tarda s'ha assajat la pressió, una de les armes que utilitzarà l'equip per mesurar-se amb el Barcelona i que s'ha consensuada entre el tècnic i els pesos pesants de la plantilla.

La alineació que maneja Benítez sols té un dubte, la presència o no de Benzema en l'equip titular. Keylor Navas, ja recuperat, és segur a la porteria. En defensa estaran Carvajal, Ramos, Varane i Marcelo. El centre del camp entrarien Casemiro, Kroos i Modric i a dalt tornaria la BBC, amb Benzema, Bale i Cristiano. El trident golejador del Madrid porta 16 tantos pels 23 de Messi, Neymar i Suárez. Tot això si Benítez es decideix per un 4-3-3 donant entrada al davanter francès. En cas contrari, el 4-4-2 el formaria amb James o Isco en la medul·lar i Bale i Cristiano a dalt.