Eliminatòries sud-americanes

Xile va empatar amb Colòmbia i va cedir la punta

L'Equador lidera el grup amb un marcador ideal. L'Argentina i el Brasil no van poder jugar per les intenses pluges. El partit es disputa avui

1
Es llegeix en minuts
ABEL GILBERT/ BUENOS AIRES

“Hem fet una primera part bona, però no hem aconseguit concretar totes les ocasions de gol. L'esforç ha sigut increïble, però no ha sigut possible”. Claudio Bravo no va poder amagar un cert malestar per l'empat de Xile davant Colòmbia en un gol. D'aquesta manera, l'Equador, que va vèncer 2-1 l'Uruguai, va quedar primer a les eliminatòries sud-americanes de cara a Rússia 2018.

Notícies relacionades

L'Argentina i el Brasil jugaran avui a la nit a Buenos Aires. El partit es va suspendre ahir a causa de les intenses pluges. L'estadi Monumental semblava una piscina. Bravo, el porter del Barcelona, va considerar que l'equip que dirigeix Jorge Sampaoli  necessita corregir alguns aspectes del seu funcionament. L'empat del local, a Santiago, va deixar un regust amarg a la selecció xilena. “Hem de seguir millorant per guanyar aquests rivals, que són forts. Aquí hem perdut dos punts, però hem d'estar tranquils”. Xile ha de jugar la setmana vinent amb l'Uruguai, a Montevideo.

“Tots els partits són durs i a l'estadi Centenario tenim la missió de rescatar els tres punts”, va dir.  Per ara, la sorpresa de les eliminatòries és l'Equador, que segueix guanyant i ha aconseguit en tres partits el marcador perfecte. Aquesta vegada ho va fer davant la valenta selecció uruguaiana gràcies a les intervencions de Felipe Caicedo i  Fidel Martínez Tenorio. El descompte d'Edison Cavani no va ser suficient per arribar a la paritat.  Per la seva part, Bolívia va vèncer 4-2 Veneçuela i va obtenir la seva primera victòria.