LA JORNADA DE LLIGA

Benítez: "No forçarem amb Keylor Navas ni amb altres jugadors"

L'entrenador del Madrid diu que "hi ha antimadridistes als quals no els agrada que estiguem a dalt"

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Rafael Benítez ha obert la porta al debut de Kiko Casilla amb el Madrid després d'assegurar aquest divendres que no pensa forçar la presència de Keylor Navas ni d'altres jugadors que no estiguin al 100%. "Keylor té una sobrecàrrega i no ens arriscarem amb ell ni amb James, Ramos o Benzema", ha afirmat l'entrenador del Madrid abans d'encarar el partit d'aquest dissabte al Bernabéu contra el Las Palmas (16.00 hores, Canal +Liga).

Després de recuperar autoestima després de les bones actuacions a París contra el PSG i a Vigo contra el Celta, el Madrid torna a la càrrega amb un partit aparentment senzill amb el Las Palmas, un equip que ocupa llocs de descens i que arriba amb Quique Setién, el tècnic que va agafar el timó del conjunt que acabava d'ascendir en el partit en què va rebre el Vila-real (0-0).

RECUPERACIÓ

Per al partit de demà, Benítez no accelerarà la presència dels jugadors que estan en la seva fase final de recuperació, com James, Benzema. Tampoc els que han jugat infiltrats, com és el cas de Sergio Ramos, o els que arrosseguen molèsties, com Keylor Navas. "La nostra prioritat és fer el millor per al Madrid i els futbolistes que tenim. No forçarem cap dels jugadors. Tenim recursos per afrontar els pròxims partits", ha apuntat Benítez.

Un d'ells serà Kiko Casilla, que debutaria en un partit oficial amb el Madrid després d'haver disputat quatre partits a la pretemporada. Ho faria al feu blanc, on Navas no ha rebut un sol gol.

PROBLEMES AMB JAMES

Sobre la possible incorporació de James a la selecció de Colòmbia, Benítez té clar que no es pot evitar. "Sí que volem que estigui en les millors condicions per rendir amb el seu equip i amb la seva selecció. Després caldrà coordinar-se amb el jugador i amb el seu seleccionador per comprovar si arriba en les millors condicions o si ha de jugar més o menys", ha puntualitzat l'entrenador del Madrid.

Sobre les crítiques a l'equip o els comentaris de possibles ajudes arbitrals, Benítez intenta mirar cap a una altra banda sense fer gaire cas de les opinions que es donen sobre el seu equip. "Si no fos espanyol ni madrileny i arribés d'un altre país diria què passa aquí. L'únic que puc fer és gestionar el grup i disfrutar de la condició de líder invicte. No puc perdre el temps en el que diuen els altres. Hi ha antimadridistes als quals no els agrada que el meu equip estigui a dalt", ha manifestat l'entrenador madrileny.

Notícies relacionades

Sobre la decisió dels jugadors que el doctor Olmo no entri al vestidor, Benítez s'ha limitat a dir que "cadascú té la seva opinió, encara que el cos mèdic està fent una gran feina".

Després de nou jornades de campionat, Benítez considera que la Lliga serà molt igualada i que els de dalt es deixaran molts punts. "Equips com l'Atlètic, que està invertint en jugadors de gran nivell, hi han de ser. També el València, Vila-real o Sevilla".

Temes:

Keylor Navas