POLÈMICA A UN MES DEL PARTIT

Cardenal vol que el linier que ha denunciat pressions "doni la cara"

Tebas considera "poc inversemblant" l'acusació perquè "encara no estan designats els àrbitres" del clàssic

1
Es llegeix en minuts

El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, vol que "la Reial Federació Espanyola de Futbol aclareixi de manera immediata l'acusació" de pressions a un àrbitre assistent per actuar contra el Barcelona en el partit que disputarà davant el Madrid el 21 de novembre al Bernabéu.

"Em sembla una denúncia gravíssima, extraordinàriament alarmant. El que s'ha de fer davant una acusació així és aclarir-la com més aviat millor i si cal adoptar les mesures oportunes", ha afirmat aquest dijous a Tarragona, on ha firmat un conveni de col·laboració amb l'ajuntament per a la celebració dels Jocs Mediterranis del 2017, en què l'Estat aportarà 3,4 milions per remodelar l'estadi del Nàstic i la pista d'atletisme de Campclar.

"Ens ho prendrem seriosament"

Notícies relacionades

"Ningú pot tenir de manera raonable, el 2015 a Espanya, por de represàlies. Té a la seva disposició l'Administració, el Govern, el Consell Superior d'Esports, l'Administració de Justícia i el que ha de fer és explicar-ho i posar-ho en coneixement també de l'autoritat esportiva. Ha de donar la cara, en ho prendrem del tot seriosament", ha afegit sobre el linier, que de moment guarda l'anonimat.

El president del CSD ha subratllat que no comparteix "que es pugui llançar una acusació tan greu i que es faci d'una manera que impedeixi a les autoritats i a l'opinió pública conèixer de què estem parlant". Per Javier Tebas també és greu, però al president de la Lliga, en canvi, li resulta "una mica inversemblant" la denúncia perquè "encara no estan designats els àrbitres d'aquest partit".