Trobar els espais

1
Es llegeix en minuts
Òscar Garcia
Òscar Garcia

Entrenador

ver +

LA LESIÓ DE MESSI

3 La lesió de Messi va refredar l'esperada reacció del Barça després de la derrota a Vigo i va animar un Las Palmas que va creure que en podia treure alguna cosa positiva. La caiguda i la substitució del 10 van provocar un cert xoc. Normal. El Las Palmas es va mostrar valent. Va jugar amb un 1-5-3-2 deixant espais a la banda, un buit que Sergi Roberto va entendre perfectament creant situacions de dos contra un. Així va arribar el primer gol, amb una gran centrada que Suárez va rematar. Si la centrada és bona i el moviment del receptor és correcte, no fa falta gaire altura per tenir èxit en una acció molt plàstica que domina molt bé.

CENTRE DEL CAMP INÈDIT

3 La falta d'efectius i la proximitat del partit de Champions contra el Leverkusen va obligar Luis Enrique a alinear un centre del camp poc creatiu (va reservar Iniesta). I van tenir un problema, sobretot a la primera part: jugar a la mateixa línia i poc escalonats. Una conseqüència de no ser jugadors acostumats a rebre entre línies. L'absència de Messi va agreujar aquesta situació perquè no va ajudar a trobar aquells espais que Leo sempre busca i troba darrere del centre del camp de l'equip d'Herrera. Tan sols Neymar va intentar desequilibrar més per dins i així va arribar el segon gol, la sentència del partit. Va ser una acció molt de Messi, baixant a rebre per donar una passada al desmarcatge de ruptura de Munir i acabar assistint per a l'arribada de Busquets. I llavors Sergio va ser molt intel·ligent. Podia haver rematat però va deixar passar la pilota perquè fos Suárez, més golejador que ell, qui ho fes.

Notícies relacionades

LEVERKUSEN I VIGO

3 Hi ha moltes similituds, sobretot en la manera de defensar, entre el Leverkusen i el Celta. L'equip alemany plantejarà un partit molt físic, amb molta pressió, començant molt avançat amb dos jugadors sobre els dos centrals. Serà pràcticament un un contra un a tot el camp com el Celta. La part positiva de jugar contra aquest tipus d'equips és que quan el Barça aconsegueixi superar aquesta pressió es trobarà amb molts espais i moltes situacions d'un contra un. I llavors pot fer molt de mal.

Temes:

Futbol Messi