MUNDIAL DE BÀDMINTON

Carolina Marín avança a semis en el mundial de bàdminton

L'andalusa ha guanyat la setena favorita del torneig en dos sets per 21-17 i 21-19 i assegura la medalla de bronze

Carolina Marín celebra un punt en el partit de quarts de final al Mundial de Bàdminton a Jakarta

Carolina Marín celebra un punt en el partit de quarts de final al Mundial de Bàdminton a Jakarta / AFP / BAY ISMOYO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'espanyola i actual número 1 del món, Carolina Marín, s'ha classificat avui per a les semifinals dels Mundials de bàdminton de Jakarta (Indonèsia) després de derrotar a quarts de final la jugadora xinesa Shixiang Wang.

Notícies relacionades

La campiona del món, que busca revalidar el seu regnat, ha vençut la setena favorita del torneig en dos sets per 21-17 i 21-19, la primera vegada en la competició que resol en dues mànegues, ja que en els dos partits anteriors va necessitar un tercer set per guanyar. No ha sigut un partit fàcil per a la jugadora de Huelva, que ha hagut de lluitar amb força per aconseguir la victòria i sembla recuperada dels problemes mèdics al taló que en el partit de quarts la van obligar a sol·licitar assistència mèdica.

Amb aquesta victòria, la jugadora andalusa s'assegura la medalla de bronze, ja que al Mundial de bàdminton qui supera la penúltima ronda puja al podi, per tant, les dues semifinalistes reben medalles de bronze. Marín està a dos passos de revalidar el ceptre mundial que va aconseguir el 2014 a Copenhaguen.