El golejador enfadat

Pedro s'enfada amb Robert i diu que no se'n vol anar del Barça per diners

Pedro, autor del gol de la victòria davant el Sevilla a la Supercopa d’Europa, és felicitat pels seus companys al terme del partit.

Pedro, autor del gol de la victòria davant el Sevilla a la Supercopa d’Europa, és felicitat pels seus companys al terme del partit. / IGNASI PAREDES

2
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / TBILISI (enviat especial)

Un triomf tan sofert com el paper de Pedro, el futbolista que ahir a la nit va donar la victòria amb el seu gol al Barça, però que no va celebrar la Supercopa amb la felicitat que van exhibir la resta de companys blaugranes. Un Pedro que es va enfadar amb Robert Fernández, el secretari tècnic blaugrana, que, abans que comencés el partit va dir a TV-3, des de Tbilisi, que el jugador volia marxar del club. «És una falta de respecte que diguin que me'n vull anar per diners. No sé per què ho ha dit. Ell ho deu saber», es va queixar el canari. «Jo no me'n vull anar, però ja estic cansat dels rumors. La meva situació és complicada. Per això avui he jugat amb ràbia i, és clar, m'he disgustat perquè volia ser titular».

Més clar impossible. Tan clar com els missatges de suport que li van llançar els companys, sobretot Javier Mascherano, desrés de derrotar el Sevilla. «Pedro és un jugador que ha sigut nomenat per a moments únics i que està tocat per la vareta màgica que Déu li ha donat».

Perquè Pedro va tancar amb el seu gol una victòria soferta i treballada, com va reivindicar Luis Enrique. «Aquest partit ha sigut un exemple clar de la dificultat que suposa guanyar títols», va dir el tècnic asturià, el mateix que va celebrar amb els seus jugadors, d'un en un, la consecució de la Supercopa i el mateix que, només per si de cas, ja distribuïa amb Juan Carlos Unzué la relació de jugadors que llançarien els penals per a una tanda que, afortunadament, no va ser necessari afrontar.

«Ha sigut el primer títol oficial que hem aconseguit amb pròrroga. Per això, en aquestes condicions, puc dir que l'esforç ha valgut la pena. Valorem el que aconsegueixen els jugadors. Sempre ens consideren favorits. Però els partits, a vegades, donen sorpreses. De vegades  sembla que sigui fàcil guanyar tots els títols. Però no ho és gens». Així ho va analitzar l'entrenador blaugrana. Victòria i títol, però sense facilitats.

I amb Pedro, inicialment, a la banqueta. «Pedro no ha jugat de titular perquè fa uns dies va patir un cop a l'abductor i no estava bé i també per la situació complicada en què es troba. Però no penso aprofundir més en aquest tema. Entenc les crítiques, periodistes que no estiguin d'acord amb les meves decisions; i no tinc res més a comentar sobre aquest tema». Així va tancar Luis Enrique el debat sobre el davanter canari.

«Pas a pas», diu Messi

Notícies relacionades

Un partit amb ensurt perquè, com va dir Mascherano «hem deixat que el Sevilla entrés en el partit i després ens ha complicat la vida». I perquè Messi, el Messi elegit millor jugador de la Supercopa, també es va sorprendre per la remuntada sevillista. «Hem creat situacions, però ens hem relaxat i hem patit en un partit que ja teníem definit. L'important, de totes maneres, era guanyar aquesta Supercopa. Ara n'arribarà una altra contra l'Athletic. Hem d'anar pas a pas».

El primer es va fer ahir a la nit, amb un final inesperat, això sí, i amb l'aparició gairebé divina, potser l'última, d'un jugador tocat amb una vareta màgica. «Hem de pensar que hem comès molts errors, i per això hem de millorar». Paraula de Mascherano.