DOL EN EL MÓN DE L'ESPORT

El jugador australià de criquet Phillip Hughes mor per un cop de pilota

L'esportista, de 25 anys, havia patit una fractura cranial i una hemorràgia cerebral

Phillip Hughes rep l’impacte d’una pilota en un partit de criquet. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El jugador australià de criquet Phillip Hughes ha mort aquest dijous a l'hospital Sant Vincent de Sydney dos dies després de rebre al cap l'impacte d'una pilota que es desplaçava a 150 quilòmetres per hora durant un partit.

Notícies relacionades

Com mostra el vídeo, Hughes va rebre l'impacte mentre batia una pilota en una zona del cap no protegit pel casc, procedent d'un llançament efectuat per un jugador de l'equip contrari, Sean Abbott. L'accident es va produir en el partit entre Austràlia Meridional i Nova Gal·les del Sud a l'estadi de la capital australiana, durant la celebració del campionat Sheffield Shield, la lliga en què s'enfronten els sis Estats del país.

L'acció va deixar el jugador estès al camp de joc i va requerir l'actuació dels equips sanitaris. Va ser traslladat a l'hospital, on es va confirmar que patia una fractura al crani i una hemorràgia cerebral. L'esportista, de 25 anys, va ser operat i induït al coma per alleujar la pressió cranial, segons indiquen els mitjans locals. Però després de la falta de resposta, els familiars han decidit desconnectar-lo de les màquines que el mantenien amb vida i han confirmat la seva mort.

Temes:

Austràlia