ELS COMPROMISOS DE 'LA ROJA'

Del Bosque: "Ni amenaço ni prendré represàlies contra ningú"

El seleccionador defensa el "compromís" dels absents Cesc i Diego Costa abans de l'amistós contra Alemanya

El seleccionador espanyol considera que s’han tergiversat les seves paraules sobre les absències en l’última convocatòria. / ATLAS / EFE

1
Es llegeix en minuts

'La Roja' ja s'entrena a Vigo Vicente del Bosque no ha volgut perdre l'oportunitat de matisar les seves paraules sobre Cesc Diego Costa, els dos jugadors del Chelsea que es van perdre el duel de dissabte contra Bielorússia a Huelva (3-0), vàlid per a la classificació per a l'Eurocopa 2016, i també l'amistós d'aquest dimarts davant Alemanya, l'actual campiona del món.

Dies enrere, el seleccionador va dir que podria prendre represàlies si es mantenien aquestes absències a la carta, però unes hores abans d'enfrontar-se a la selecció de Joachim Löw ha volgut precisar la seva postura. "Ni amenaço ni prendré represàlies contra ningú", ha subratllat Del Bosque, decidit a recalcar el "compromís" que han tingut sempre els dos internacionals.

L'empenta dels joves

"No ha passat res estrany a l'equip. Dos jugadors no estaven en condicions d'estar a la llista i per això no són aquí", ha afegit el tècnic salmantí. Però també ha volgut ser molt clar: "Si ve algú que ho fa gaire bé, doncs és lògic que després puguin patir més per tornar a jugar. No és un assumpte personal ni cap amenaça, és un fet futbolístic. Però no hi ha cap problema perquè als dos jugadors qüestionats els tinc molt apreci".

Notícies relacionades

Precisament, el seleccionador ha exalçat "la maduresa i el creixement" que han demostrat Isco Alcácer, dues de les noves incorporacions. Però s'ha detingut una mica més en el centrecampista del Madrid. "No estava disgustat, tot al contrari, estava content perquè havíem guanyat tres punts molt importants", ha revelat sobre les seves queixes pel joc excessivament preciosista del jugador blanc. "És molt bo, per això és aquí. Ha tingut un bon rendiment, s'ha adaptat amb facilitat --ha afegit-- S'han tergiversat unes paraules quan les vaig fer en to general. No apuntava a ningú en particular, ni a ell ni a ningú".

Sortir a guanyar

Quant al partit, Del Bosque ha subratllat que Espanya afrontarà el matx com si fos oficial. "Intentarem que hi hagi un bon espectacle i intentarem guanyar per augmentar la nostra autoestima", ha argumentat l'entrenador, que espera un rival "motivat" pels seus últims resultats negatius.