LA LLUITA PEL LIDERAT 3 EL PSG NO FALLA

Un gol de Cavani al cap de 57 segons tomba l'Apoel

Un gol de Cavani al cap de 57 segons tomba lApoel_MEDIA_1

Un gol de Cavani al cap de 57 segons tomba lApoel_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

L'absència per lesió d'un jugador com Zlatan Ibrahimovic sempre és un llast per a qualsevol equip. No obstant, Laurent Blanc té la sort de comptar amb un altre extraordinari davanter com és l'uruguaià Edinson Cavani, que ha estat decisiu en les dues últimes jornades contra l'Apoel de Nicòsia. A Xipre, un gol del charrúa va donar la victòria al campió francès. Ahir es va repetir la història.

Notícies relacionades

No s'havia complert ni un minut de joc quan una jugada de Van der Wiel va ser culminada pel punta uruguaià, que va superar el porter espanyol Urko Pardo al cap de 57 segons de partit. El xoc es va posar de cara per al líder del grup F, que es va mantenir ferm. Sense brillantor però amb fermesa i concentració, el PSG no va tenir dificultats i es va endur els tres punts a París.

El triomf del bloc de Blanc li atorga el pas als vuitens de final, un bitllet que també té el Barça. Ara falta dilucidar quin equip serà el primer i tindrà avantatge de camp en la ronda següent. Els francesos sumen 10 punts i els blaugranes, nou. Si es compleix la lògica i els dos clubs guanyen en la cinquena jornada (els catalans a Xipre i els parisencs a casa contra l'Ajax), el liderat es decidirà el dia 10 de desembre al Camp Nou. Si el PSG puntua al feu blaugrana deixaria el Barça segon.