l'altre partit del grup

Cavani fa guanyar el PSG a Xipre

Cavani celebra el gol de la victòria del PSG, ahir a Nicòsia.

Cavani celebra el gol de la victòria del PSG, ahir a Nicòsia. / REUTERS / ANDREAS MANOLIS

1
Es llegeix en minuts

Un gol de l'uruguaià Edinson Cavani en el minut 86 va donar al París Saint-Germain la victòria al camp de l'Apoel Nicòsia (0-1). Aquest gol en la recta final del matx permet al quadro de Laurent Blanc conservar el liderat del grup F. L'atacant, el fitxatge més car de la història del futbol francès, es va redimir d'un partit mediocre, a l'altura del mostrat pel seu equip, incapaç de superar el mur construït pels xipriotes.

Notícies relacionades

Els visitants es disposaven a conformar-se amb l'empat quan Cavani va aprofitar una pilota dividida a l'àrea, una indecisió de la defensa xipriota i, amb un xut en semierror, va batre el meta espanyol Urko Pardo. Va ser un premi excessiu per a un PSG lent, sense idees, que va crear poques ocasions de gol davant un rival ordenat i sobri.

Els xipriotes, fins i tot, van disposar d'una clara ocasió en un cop de cap de Thiago Gomes a passada de Manduca que David Luiz va treure a la línia de gol amb Sirigu ja batut. El gol de Cavani no va amagar les mancances d'un PSG sense inspiració i estàtic. Els francesos van acusar l'absència de la seva estrella Zlatan Ibrahimovic, que continua lesionat. Cavani només va aparèixer en el gol, l'argentí Pastore va perdre innombrables pilotes i el brasiler Lucas Moura no va poder exhibir la seva velocitat contra un equip local que es va merèixer l'empat.