L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

El Madrid lliga el meta Keylor Navas

L'arribada del porter del Llevant suposa la sortida de Diego López, encara que tampoc es dóna per segura la continuïtat de Casillas

Keylos Navas fa una parada en un partit del Mundial del Brasil.

Keylos Navas fa una parada en un partit del Mundial del Brasil. / AFP / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

El Madrid ha pagat la clàusula de rescissió de Keylor Navas, el meta del Llevant, que puja a 10 milions d'euros. El porter de Costa Rica jugarà amb el club blanc les cinc pròximes temporades i cobrarà 2,5 milions per cadascuna. La seva arribada a l'entitat que presideix Florentino Pérez suposa en principi l'adéu de Diego López, que va ser fitxat el gener del 2013 després de pagar 3,5 milions al Sevilla.

Notícies relacionades

La porteria del Madrid segueix sent notícia. Després que Iker Casillas jugués només la Copa i la Champions la temporada passada, el meta titular a la Lliga, Diego López, sembla tenir les hores comptades al club blanc després de l'anunci de l'arribada de Navas, que amb 27 anys ha portat la seva selecció als quarts de final del Mundial del Brasil amb grans actuacions.

Oferta de l'Arsenal

Tampoc es dóna per segura la continuïtat de Casillas, que pot acabar acceptant l'oferta de l'Arsenal. El capità del Madrid s'haurà d'incorporar a la disciplina de l'equip dilluns que ve. En cas que no seguís, el Madrid repescaria Casilla, porter del Espanyol, sobre qui té el 50% dels seus drets. Diego López, per la seva part, té ofertes del Nàpols i del Mònaco.

Temes:

Keylor Navas