L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

El Madrid confia que arribarà a un acord amb el Mònaco per James

Florentino visita la plantilla a Valdebebas i conversa amb Ancelotti i Hierro sobre fitxatges i sortides

Entrenament de l’equip blanc a la ciutat esportiva de Valdebebas, sense els mundialistes però sí amb els recuperats Jesé i Arbeloa. / ATLAS / EFE

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

El Madrid està convençut que James Rodríguez jugarà la temporada que ve a l'equip que dirigeix Carlo Ancelotti. L'acord amb el jugador és total i hi ha intervingut Jorge Mendes, representant del futbolista colombià i home de confiança del president blanc. D'això i de la situació de les sortides n'ha parlat aquest matí Florentino Pérez amb el tècnic italià.

L'entitat madridista va anunciar que els fitxatges per a la temporada que ve els donaria a conèixer després del Mundial del Brasil. El primer serà Toni Kroos, que arribarà aquesta setmana, encara que el representant del futbolista alemany vulgui donar-li certa intriga a una operació que podria passar dels 25 als 30 milions. El jugador del Bayern Munic està immers en les celebracions al seu país per la Copa del Món aconseguida diumenge, però el club blanc vol presentar-lo aquesta setmana.

Notícies relacionades

Més complicat està el fitxatge de James, pel qual Florentino no està disposat a pagar més de 60 milions d'euros, una quantitat que no convenç el Mònaco, que podria incloure un jugador. Es parla de Casemiro, que aquest dimarts s'ha exercitat al marge dels seus companys, igual que Morata, que segueix pendent del seu fitxatge per la Juventus.

Di María i Khedira

El tècnic italià i el seu ajudant, Fernando Hierro, han rebut la vista de Florentino. El president ha parlat de la possible marxa de Di María, amb qui compta el tècnic italià. També és factible la marxa de Khedira a l'Arsenal, on jugaria al costat d'Özil. L'equip viatja dilluns als EUA, però abans vol tancar les incorporacions de Kroos i James.