CICLISME

Froome abandona el Tour al patir una segona caiguda en la cinquena etapa

El ciclista britànic tenia ferides i contusions agreujades per les condicions meteorològiques

Chris Froome, abans de abandonar en la cinquena etapa del Tour, aquest dimecres.

Chris Froome, abans de abandonar en la cinquena etapa del Tour, aquest dimecres. / REUTERS / JEAN PAUL PELISSIER

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEZ / Arenberg (Enviat especial)

Chris Froome no podrà revalidar el mallot groc que va conquistar l'any passat. El ciclista britànic ha abandonat aquest dimecres el Tour de França després de patir una segona caiguda en la cinquena etapa, la tercera en dos dies, a 66 quilòmetres d'Arenberg. Visiblement afectat, ha pujat al cotxe de l'Sky i s'ha acomiadat de la ronda francesa.

Notícies relacionades

A falta d'uns 66 quilòmetres per a la meta d'Arenberg, Froome ha anat a parar a l'asfalt, però ha pogut tornar a pujar a la bicicleta i reprendre la ruta, acompanyat de dos dels seus companys, el bielorús Vasil Kyrienka i l'espanyol David López. Encara que ha arribat a perdre contacte amb el gran grup i a acumular un retard de gairebé un minut, de seguida s'ha reintegrat al grup.

A la part esquerra

No obstant, poc després ha decidit abandonar, possiblement per les ferides que va patir a la part esquerra del cos, inclòs el canell, el dia anterior i per les dures condicions climàtiques, amb intensa pluja, que han obligat els organitzadors a suspendre dos dels nou trams empedrats previstos.