FUTBOL INTERNACIONAL

Mourinho: "Hazard no està preparat per sacrificar-se al cent per cent per l'equip"

L'entrenador del Chelsea acusa el seu jugador de falta de compromís amb els seus companys

El centrecampista belga va declarar que el Chelsea només està fet per "jugar al contraatac" després de caure a la Champions

José Mourinho, durant el partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions entre el Chelsea i l’Atlètic de Madrid.

José Mourinho, durant el partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions entre el Chelsea i l’Atlètic de Madrid. / EFE / ANDY RAIN

1
Es llegeix en minuts

El tècnic del ChelseaJosé Mourinho, ha assegurat aquest divendres que el migcampista Eden Hazard "no està preparat per sacrificar-se al cent per cent per l'equip" i que tampoc està "mentalment preparat" per "deixar-se la vida" per objectius comuns. Fidel al seu estil, l'entrenador portuguès ha respost així a les recents afirmacions de l'internacional belga, que després de caure el seu equip eliminat en semifinals de la Champions davant l'Atlètic de Madrid (1-3) va assegurar que el conjunt anglès només està fet "per jugar al contraatac".

Notícies relacionades

Mourinho no ha dubtat a assenyalar Hazard com a responsable de l'acció de l'empat blanc-i-vermell. "En la jugada del primer gol de l'Atlètic, Ashley Cole es va trobar sol. Contra el Liverpool, amb Schurrle a la banda esquerra, no hem tingut aquests problemes", ha argumentat en la roda de premsa prèvia al partit amb el Norwich City d'aquest diumenge a Stamford Bridge.

Per una altra banda, malgrat les poques possibilitats que té el Chelsea de guanyar la Premier League i que probablement acabarà la temporada sense cap títol, el tècnic ha afirmat que el balanç és positiu. "No crec que hagi sigut una mala temporada; és una etapa de transició i arribar on hem arribat és molt bo", ha assenyalat Mourinho, que no ha dubtat a comparar resultats. "La temporada passada, el Chelsea va quedar fora de la Champions al novembre, i quan el Manchester va guanyar el títol, l'equip va quedar uns 20 punts darrere", ha sentenciat.

Temes:

Eden Hazard