al cap de pocs minuts de conèixer-se la mort

La premsa estrangera es fa ressò de la mort de Tito

Els principals diaris esportius publiquen la notícia de la mort de l'exentrenador del Barça en lloc destacat

Sport Bild.

Sport Bild.
’L’Equipe’.
Gazzetta dello Sport. La mort de Tito Vilanova en diaris esportius de lestranger
O Jogo de Portugal.
Sport1 d’Alemanya.
’Fox Sports’ de Mèxic.
ESPN Brasil

/

1
Es llegeix en minuts

Els principals diaris esportius 'on line' de tot el món s'han fet ressò de la mort de l'exentrenador del Barça Tito Vilanova aquest divendres amb immediatesa. Era una notícia tristament esperada i no hi ha hagut dubtes en la valoració i la seva preeminència a la portada. La feina de Tito ha estat valorada per tots els mitjans. El món del futbol plora la mort del jove entrenador i ressalta la dura i prolongada lluita contra la malaltia en els últims anys, que el va obligar a cedir el seu lloc a la banqueta del club blaugrana.

El diari alemany 'Sport Bild' eleva la mort de Vilanova a la notícia principal amb el titular 'L'exentrenador Tito Vilanova sucumbeix al càncer'. També la web alemanya Sport1 destaca la mort de Vilanova com a notícia més destacada.

La web de la BBC britànica també destina l'espai principal de la web a la mort de Tito Vilanova. Ressalta la "llarga lluita contra el càncer" protagonitzada per l'exentrenador del Barça des del 2012.  

El diari portuguès 'O Jogo' eleva a notícia principal amb un simple 'Mor Tito Vilanova' al costat d'un primer amable primer pla.

Pel diari francès 'L'Équip', el títol de portada és 'Vilanova, vençut pel càncer', i adjunta un text recordant el seu periple al capdavant de la banqueta blaugrana.

Notícies relacionades

'Fox Sports' de Mèxic acomiada el blaugrana amb un '¡Fins sempre, Tito!, Ha mort Vilanova'. La publicació recorda el temps que l'entrenador va estar lluitant contra el càncer.

'ESPN' del Brasil també eleva al lloc més preeminent de la portada la notícia de la mort de Vilanova, amb la foto principal en una càlida salutació.

Temes:

Tito Vilanova