SEMIFINALS DE LA CHAMPIONS

Cristiano i Bale, preparats per enfrontar-se al Bayern

Tots dos s'han entrenat amb normalitat amb la resta dels seus companys

Entrenament del Madrid en la ciutat esportiva de Valdebebas per preparar l’anada de semifinals de la Champions contra el Bayern. / ATLAS / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Bones notícies per a Carlo Ancelotti. Quan falta un dia perquè el Madrid s'enfronti al Bayern a l'anada de semifinals de la Champions, aquest dimecres al Bernabéu, el tècnic italià sembla haver recuperat Gareth Bale. Després de perdre's l'entrenament de dilluns per grip, el gal·lès s'ha entrenat amb normalitat aquest dimarts a la ciutat esportiva de Valdebebas amb la resta dels seus companys.

Cristiano també ha deixat de ser una preocupació, almenys de moment. El davanter portuguès està a punt per tornar al terreny de joc, ja que ha evolucionat bé de la lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra i de les molèsties que arrossegava al tendó rotular de la mateixa extremitat. En el seu cas, no obstant, haurà de passar una prova abans del partit per confirmar la seva millora i evitar qualsevol risc.

Notícies relacionades

A tots dos se'ls ha vist disfrutar amb els seus companys durant els 15 minuts de la sessió oberta a la premsa, destinats a l'escalfament i els rondos. Els mitjans de comunicació també han captat imatges d'Iker Casillas, Diego López, Jesús Fernández Fernando Pacheco treballant amb el seu preparador, Villiam Vecchi, abans de sumar-se al grup per acabar de preparar, ja a porta tancada, detalls tàctics del duel contra l'equip de Pep Guardiola.

També hi eren Marcelo, que ha superat la seva lesió muscular, i Khedira, encara que en el seu cas necessitarà més rodatge per reaparèixer després de sis mesos en dic sec per una greu lesió de genoll. Arbeloa Jesé segueixen de baixa.