SIGNES DE RECUPERACIÓ

Schumacher té "moments de consciència"

La portaveu de l'expilot de F-1 diu en un comunicat que "ha fet un progrés en el seu llarg camí"

Michael Schumacher, durant el GP de València, el 2006.

Michael Schumacher, durant el GP de València, el 2006. / JOSE JORDAN (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L'expilot de F-1 Michael Schumacher, que fa tres mesos que està hospitalitzat a França després de patir un greu accident d'esquí, "mostra moments de consciència i de despertar", ha dit aquest divendres la portaveu de la família en un comunicat. "Michael ha fet un progrés en el seu camí. Mostra moments de consciència i despertar. Estem al seu costat en aquest llarg i difícil combat amb l'equip de l'Hospital de Grenoble i mantenim la confiança", indica la portaveu, Sabine Kehm.

Notícies relacionades

La portaveu no ha donat més detalls sobre la salut de Schumacher: "És absolutament necessari respectar la privacitat de Michael i la seva família i deixar que l'equip mèdic treballi amb tranquil·litat", ha explicat. Kehm també ha donat una altra vegada les gràcies "per tots els missatges de suport rebuts de manera ininterrompuda".

El pilot, de 45 anys, es es va donar un violent cop al cap amb una roca el 29 de desembre passat, quan esquiava amb el seu fill i un grup d'amics en un famós balneari dels Alps francesos. A l'hospital li van detectar lesions al cap "difuses i greus". Després d'haver estat induït en un coma artificial, el 30 de gener Schumacher va entrar en la fase de recuperació, un procés molt llarg en què se li van reduint gradualment els sedants. No està previst traslladar-lo de l'Hospital de Grenoble, en el futur pròxim.