El casc de Schumacher es va partir per la violència de l'impacte

L'equip mèdic que atén l'expilot de fórmula 1, que es debat entre la vida i la mort, oferirà un nou comunicat a les 11.00 hores

El rescat de Schumacher gravat amb el mòbil d’un turista. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El casc protector que portava l'excampió de fórmula 1 Michael Schumacher en el moment de l'accident que va patir mentre esquiava es va trencar per efecte del violent impacte del cap contra una roca, segons publica aquest dimarts el diari alemany 'Bild'. L'agència de notícies France Press ha confirmat també aquest extrem després d'entrevistar alguns testimonis.

El diari alemany cita un dels membres de l'equip de rescat, que ha explicat que quan van arribar al lloc de l'accident, fora de pistes de l'estació de Méribel, als Alps francesos, "el casc estava partit. Es podia veure molta sang".

Notícies relacionades

Bild' reconstrueix cronològicament com es va produir el sinistre. Així, explica que Schumacher esquiava per les pistes oficials amb el seu fill Mick, de 14 anys, i amb almenys tres amics més des de diumenge a primera hora. No obstant, poc després de les 11.00 hores, el set vegades campió del món de F-1 va abandonar la pista i es va endinsar uns 20 metres entre les pistes Biche i Mauduit. A les 11.07 hores, l'esportista es desequilibra amb un penyal abans de xocar contra una altra roca amb la part dreta del cap, moment en què se li trenca el casc.

Entre la vida i la mort

Encara que en un primer moment el pilot no va perdre la consciència, va ser traslladat ràpidament a l'hospital de Moutiers abans de ser portat a Grenoble (sud-est de França), on ja va ingressar en coma i on es debat entre la vida i la mort. Els metges que el van operar i que l'atenen, que dilluns no s'atrevien a fer un pronòstic per la gravetat de les ferides cranials de Schumacher, oferiran aquest dimarts a les 11.00 un segon comunicat sobre l'evolució del pacient.