LA TEMPORADA BLANCA

El Madrid anuncia el fitxatge de Gareth Bale

L'astre gal·lès, de 24 anys, firmarà per sis temporades i costarà 101 milions

Gareth Bale controla la pilota durant un dels seus últims partits amb el Tottenham.

Gareth Bale controla la pilota durant un dels seus últims partits amb el Tottenham. / CHRIS HELGREN (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

Un dia abans del tancament del mercat, el culebró de Gareth Bale ha arribat al final. El Reial Madrid ha anunciat a la seva web el fitxatge del jugador gal·lès, de 24 anys, que arriba al club blanc després de ser elegit millor futbolista de la Premier amb el Tottenham, amb el qual va marcar 26 gols en 44 partits oficials la temporada passada. Bale serà presentat aquest dilluns a les 13.00 hores al Santiago Bernabéu.

Notícies relacionades

En la nota oficial del club blanc no es fa cap referència al cost del jugador gal·lès, encara que existeixen dues versions. El Tottenham assegura que el Madrid pagarà 101 milions d'euros per Bale, que es convertiria en el fitxatge més car de la història, per davant de Cristiano Ronaldo, que li va costar 96 milions a Florentino. El Madrid afirma que el traspàs del jugador britànic ronda els 91 milions.

Potència i velocitat

Després de diverses setmanes de negociacions al final s'ha fet oficial el que tothom sabia, el fitxatge del nou galàctic de Florentino. Bale destaca per la seva explosivitat i la seva excel·lent cama esquerra, encara que sol moure's per la mateixa zona que Cristiano Ronaldo. El Madrid intentarà ara donar sortida a jugadors com Coentrao Kaká.