ANàLISI

Creure serveix tot i que costi un infart

1
Es llegeix en minuts
Andrés Jiménez

Contra tot pronòstic. Si dilluns els de Laso es van encruelir amb els blaugranes, sens dubte ahir els homes dePascualels van tornar la moneda. El Madrid va començar un pèl confiat per la baixa deNdong, però quan se'n va voler adonar es va trobar que els dePascuals'havien fet els propietaris del partit gràcies a posar de manifest la mentalitat i el caràcter guanyador dels bons temps. Les paraules dePascualde «creure en la victòria» havien donat al final resultat.

 

El Barça demostra que sap anotar

Cinc homes i una zona. Podria semblar el títol d'un western, però és el resum de les claus del partit d'ahir. Eidson ni va jugar, Ndong lesionat, tot feia sospitar que la cosa acabaria malament. No obstant, tot i així tres jugadors blaugrana van aconseguir arribar a un percentatge del 50% des de la línia de tres punts. Cosa que s'havia trobat a faltar des del primer partit d'aquesta final. A això s'hi ha d'afegir una zona que, contra pronòstic, es va entravessar als madrilenys.

El Palau ha de ser determinant

Notícies relacionades

Pete Mickeal i Huertas van estar fantàstics. Però sobretot Lorbek va estar incommensurable i Wallace irreconeixible. Si a ells els unim un Juan Carlos Navarro que, encara que va complir, en el seu 32 aniversari no va tenir un dia radiant, tenim cinc genis capaços d'anotar 80 dels 81 punts del partit. Déu n'hi do. Per la seva part, tampoc s'ha de restar mèrit a l'esforç de Sada, Ingles i Vázquez. I aquí estem. Amb més suspens que en un film de Hitchcock, però el Barça torna al Palau amb totes les opcions de guanyar una Lliga encara en l'aire.