en safata

Ni un endeví encertaria la classificació

1
Es llegeix en minuts
Andrés Jiménez

Falten tres setmanes perquè s'acabi la lliga regular i, pel que s'ha pogut veure, caldria ser més que un expert per poder conèixer quin serà el desenllaç. Ara per ara, al capdavant de la classificació és on sembla que la cosa és més clara. I és que, malgrat que molta gent diria que el joc del Madrid està a un nivell bastant més alt que la temporada passada si el comparem amb el del Barça, els números semblen no donar-li massa suport, de moment.

Mentre que l'any passat els blaugranes van caure derrotats en 7 ocasions, per 8 els blancs, en aquest moment l'equip deLasoja ha perdut 7 partits i el Barça només 5. Això sí, siNavarroi companyia volen mantenir la marca, la setmana que ve hauran de sortir airosos de la pista de l'Unicaja (que després de perdre a Múrcia necessita una victòria com l'aire) i al Palau contra el Caja Laboral (per cert, fins a Barcelona van arribar els crits d'Ivanovic després de la derrota dels bascos, ahir, a Manresa).

Doncs això, poques bromes els esperen aquests set dies vinents als blaugranes. Després de vèncer el Lagun Aro ahir, jugadors comVázquez,Wallace iMarcelinhosemblen recuperar part d'aquestes bones vibracions que tant necessitaran amb vista a aquestafinal four que cada vegada està més pròxima.

Notícies relacionades

Però on la cosa es complica és en la lluita per les últimes places deplay-off. El problema és que l'Assignia dePonsarnau no deixa de fastiguejar amb l'entestament de fer un bàsquet de cine. Ahir, a Manresa,Hanga,Gladyr,Rodríguezi altres van aconseguir una altra d'aquelles èpiques victòries contra pronòstic davant un Baskonia que no donava crèdit al que passava. Gràcies a això, ara els del Bages estan empatats a victòries amb el CAI i l'Unicaja i, per tant, a l'espera que algun de dalt punxi una mica per col·locar-se aquest lloc més amunt que necessiten perquè el miracle finalment es compleixi.

La que ho té més difícil per optar alplay-off, tot i la gran victòria d'ahir davant el CAI, és la Penya. Això sí, almenys els verd-i-negres estan molt lluny de la paupèrrima imatge que aquesta temporada està donant l'altre club històric per antonomàsia, l'Estudiantes.