EN SAFATA

'Nina assassina Lorbek' ho broda

1
Es llegeix en minuts
Andrés Jiménez

Havia de ser un enfrontament duríssim. Estava clar. La missió de l'equip d'Ivanovic era mantenir el partit travat fins a l'últim minut. Però just a l'inici d'aquest últim quart, quan millor ho tenien els vitorians amb tres punts d'avantatge, va ser quan el guió es va capgirar de cop i va arribar la reacció dels de Pascual. La va iniciar un gran triple d'Eidson, després Ndong, Mickeal... però, sobretot, l'omnipresent Erazem Lorbek. Va anotar 26 punts tant des de dins com des de fora de la zona. I, a més, el que no es veu: un gran treball en defensa quan va estar en pista.

El Madrid es dosifica abans de la final

Mentre que el Barça va patir el que no està escrit iPascual no va tenir cap ocasió d'especular,Laso va aprofitar fins i tot per donar descans als jugadors en millor forma del seu equip:Reyes iVelickovic,bàsicament. És clar que, malgrat aquesta aparent igualtat final, els dePlaza van anar sempre a remolc. I és que la millor virtut dels blancs va ser l'impressionant percentatge de tres en molts moments del partit. De tots,Mirotic, amb 6 de 8 en aquest apartat, va ser el millor exemple.

Notícies relacionades

Navarro voldrà treure's l'espina

Ni MVP ni punyetes. No hi ha res que com a jugador et posi més les piles que voler compensar un mal dia. Per això, i perquè ho ha demostrat en moltes ocasions, la millor garantia per al Barça aquesta tarda és precisament que la seva estrella,Juan Carlos Navarro, no estigués gens fi ahir. Per això, estic convençut que avui no nomésNavarro, sinó l'equip complet, s'aïllarà de tots els comentaris i se centrarà a fer el que sap fer millor: tornar a guanyar el Reial Madrid.