partit DE LA SELECCIÓ CATALANA

Cruyff convoca 11 jugadors del Barça i 7 de l'Espanyol per al partit Catalunya-Tunísia

La federació ja ha venut 15.000 entrades per al partit que es jugarà el dia 30 a Montjuïc

El seleccionador català Johan Cruyff firma un autògraf supervisat per un nen mentre menja uns canapès en la presentació de la selecció catalana que jugarà el dia 30 contra Tunísia .

El seleccionador català Johan Cruyff firma un autògraf supervisat per un nen mentre menja uns canapès en la presentació de la selecció catalana que jugarà el dia 30 contra Tunísia . / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JOAN CARLES ARMENGOL / Barcelona

Johan Cruyff,seleccionador de Catalunya, ja ha fet pública la llista dels 22 jugadors convocats per enfrontar-se aTunísia, en el tradicional partit amistós de Nadal, que en aquesta ocasió es disputarà el dia 30, a les 19 hores, a l'estadi olímpicLluís Companys de Barcelona. Destaca la incorporació d'11 jugadors de la disciplina blaugrana, 7 del primer equip i 4 del Barça B. L'Espanyol aporta hi 7 jugadors més. El tècnic holandès també ha volgut incloure-hi un jugador dels altres tres equips catalans de Segona A (Nàstic, Sabadell i Girona) i ha incorporat a un únic futbolista participant en lligues estrangeres; concretament l'exblaugrana Bojan, ara al Roma.

Notícies relacionades

LaFederació Catalana de Futbol ha avançat que ja s'han venut 15.000 de les 40.000 entrades que es posaran en circulació. El rival, Tunísia, afronta el partirt com un dels últims partits de preparació amb vista a la Copa d'Àfrica, que es juga el mes de gener vinent.

La llista completa de Johan Cruyff és la següent: Víctor Valdés, Puyol, Piqué, Fontàs, Busquets, Cesc i Xavi, del primer equip blaugrana, Muniesa, Montoya, Sergi Roberto i Cuenca (que encara té fitxa del B), del filial del Barça; Kiko Casilla, Amat, Vilà, Rodríguez, Verdú, Sergio García i Álvaro, de l'Espanyol; Sergio Juste (Nàstic), Puigdollers (Sabadell), Ferran Corominas (Girona) i Bojan (Roma).