en safata

Navarro, l'NBA que no se n'ha d'anar

1
Es llegeix en minuts
Andrés Jiménez

Ara fa una setmana,Xavi Pascualva declarar que «aNavarroja no el preocupa tant l'anotació». I té raó.Pascualha estat l'entrenador que més ha influït enNavarroperquè hagi aconseguit deixar de ser només un gran anotador i s'hagi convertit en un autèntic crac. I és que des del seu retorn de la NBA la simbiosi entre el tècnic i ell ha estat la pedra angular d'aquesta gloriosa nova era blaugrana que estem disfrutant.Pascualha aconseguit queNavarromillori fins a límits insospitats, mentre que Juanqui, gràcies a la seva qualitat a la pista i el seu pes al vestidor, ha estat vital perquèPascuales consolidi com a tècnic d'un equip tan complex com el Barça.

Notícies relacionades

Tots dos s'han entès perfectament des de bon començament, com així es va ratificar dimarts amb la merescuda renovació de Juanqui fins al 2015. Temps que sembla suficient per intentar aclarir la qüestió que queda per resoldre: si bé és un fet que aNavarroja no el preocupa tant anotar, ¿podrà el Barça aconseguir no dependre tant de l'anotació deNavarro? Ahir, contra l'Obradoiro, Pascual va voler començar a demostrar-ho no traient Juanqui d'inici, però al final va ser el qui més va anotar i més temps va haver d'estar a la pista.

L'altra bona notícia d'aquesta setmana ha estat el previsible final del locaut. I dic bona perquè, si bé ens privarà de disfrutar de tant NBA disseminat per Europa, el que ara passi amb els clubs que van fer d'aquests jugadors les seves grans apostes de la temporada serà molt més emocionant, si això fos possible. ¿Què hi pot haver de més apassionant que conèixer el final d'un conte? ¿Què us sembla el deLa lletera,en la seva versió basquetbolística?