GRAN PREMI DEL BRASIL

Ecclestone, el patró de la F-1, confia en una victòria de Hamilton

1
Es llegeix en minuts
AFP / LONDRES

El patró de la fórmula 1, el britànic Bernie Ecclestone, ha mostrat aquest diumenge la seva confiança que el líder del campionat, el seu compatriota Lewis Hamilton, pugui guanyar el títol de pilots "fàcilment" al Gran Premi del Brasil, que es disputa al circuit d'Interlagos.

Ecclestone també ha dit que no hi ha necessitat que el patró de l'escuderia McLaren, Ron Dennis, afavoreixi Hamilton, de 22 anys, respecte al seu experimentat company Fernando Alonso, doble campió mundial.

"No crec que necessitin afavorir ningú, penso que Lewis guanyarà bastant fàcilment", ha dit en declaracions a la BBC ràdio abans del Gran Premi del Brasil, última carrera de la temporada. "Mireu el seu currículum i veureu per què", ha afegit.

Notícies relacionades

Hamilton avantatja en quatre punts el pilot asturià abans del Gran Premi del Brasil, mentre que el finlandès Kimi Raikkonen també podria conquistar el campionat per a Ferrari si guanya la carrera i els dos pilots de McLaren no sumen el nombre suficient de punts per obtenir el títol.

Per una altra banda, Ecclestone ha avançat que el circuit de Silverstone, a Anglaterra, podria deixar d'organitzar un Gran Premi després del 2009. "Tenim un contracte fins al 2009. Després, no en tinc la menor idea", ha declarat Ecclestone.